De acord cu cioby.
Care soferi va enerveaza cel mai tare?
Collapse
X
-
FLORIN77, stii la fel de bine ca noi toti de aici ca tot nu pricep. Unii au probleme sa inteleaga ca ceata se foloseste DOAR cand e ... Ceata. Spune-le asta sa vezi cat de uimiti o sa fie unii... Prostia e la superlativ in Romania...
A, ma mai enerveaza la culme cei care accelereaza cand sunt depasiti sau care se baga in depasiri fara sa semnalizeze si fara sa se uite in oglinzi.Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.
Comment
-
ReBe , pt ca unii intr-adevar nu stiu la ce folosesc lampile alea iar altii nu stiu de unde se aprind si le aprind din greseala . Eu am fost ' anuntat ' ca nu imi merge decat o lampa pe marsarier si intrebat daca mi s-a ars becul la cealalta .
Ce pacat ca cei care ar trebui sa invete ce scriem noi nu citesc sau nu-i stim daca sunt de ai nostri nu se dau in fapt . Mare pacat .
Apropo , tu cand iti schimbi MOTORIZAREA la profil ?B -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment
-
Estimez ca in 3-4 ani vor incepe si ai "nostri" sa priveasca automobilul prin prisma motivului pentru care a fost conceput!Deocamdata, datorita "zestrei" stim noi cui, inca este un mijloc de afirmare materiala si sociala!Pana la urma anumite frustrari inradacinate un subconstientul nostru colectiv sunt motivele a ceea ce constatam pe sosele.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Darksid3, sa te-auda D-zeu! Chiar azi ii spuneam unui alt coleg loganist ca ma dezgusta cei care comenteaza (de rau, evident) despre diferite masini, fara sa fi condus una vreodata, ca sa nu mai vorbim de intretinere sau, vai de mine, cumpararea uneia din banii munciti cu mana lor. Loganul este o masina low-cost, cu intretinere low-cost, care isi face treaba cam la fel ca orice alta masina! (Prima masina o sa fie SH, dar a 2a ma gandesc serios sa fie un Logan cu promisul motor de 133 cp, peste vreo 2 anisori...). Le propun sa comenteze celor care nu sunt de acord cu asta... Restul sa-si tina gura. Sa vedem cine arunca primul cu piatra.
Stiu... sunt OFF-TOPIC! Iertare!Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.
Comment
-
Originally posted by ReBe View PostDupa Craciun cand o sa am masina si carnet (tineti-mi pumnii)!
Se rezolva . Bafta .
Tu... Chiar vorbesti serios? Chiar ti s-a zis asa ceva? Cat de idiot tre sa fi... Doamne!
[QUOTE=ReBe;183381]Darksid3, sa te-auda D-zeu! Chiar azi ii spuneam unui alt coleg loganist ca ma dezgusta cei care comenteaza (de rau, evident) despre diferite masini, fara sa fi condus una vreodata, ca sa nu mai vorbim de intretinere sau, vai de mine, cumpararea uneia din banii munciti cu mana lor. Loganul este o masina low-cost, cu intretinere low-cost, care isi face treaba cam la fel ca orice alta masina! (Prima masina o sa fie SH, dar a 2a ma gandesc serios sa fie un Logan cu promisul motor de 133 cp, peste vreo 2 anisori...). Le propun sa comenteze celor care nu sunt de acord cu asta... Restul sa-si tina gura. Sa vedem cine arunca primul cu piatra.
133 ? Mama , mama , esti pusa pe treaba rau de tot . Nu stii ca romanul se pricepe la orice ?B -X X - DDF x 2
Comment
-
Originally posted by FLORIN77 View PostIl depasiti si-i aprindeti si voi lampile de ceata in ochi.
Comment
-
Asa este normal Andrei dar cand se uita ca b--- la tine si nu intelege sau te injura ? Suporti , tragi pe dreapta sau ce faci ? Eu i-am facut semn unuia ca are pana si m-a injurat . In principiu respect orice participant la trafic pana la proba contrarie .B -X X - DDF x 2
Comment
-
Astazi am avut mai mult timp si am tot citit pe forum...
Care soferi ma enerveaza pe mine cel mai tare??????? Soferii MIGOGINI, in general, si vad ca numarul lor este in continua crestere pe situl asta.. Nu ma laud ca sunt o soferita buna, dar am dat cateva lectii unor barbati in trafic, asa ca ....Ma abtin de la alte comentarii....
Comment
Comment