If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ten o da in copchilareala acum...
nu-i de mirare ca ocupatia lui este elev.
sa ne dovedeasca macar daca are permis de conducere, daca nu are, out de pe forum
bogdan eu nu stau sa ma cert cu tine sau alte chestii care este problema ta pana la urma cum adica out de pe forum poate vrei un report si pentru cultura ta generala sunt student la politehnica si petru o cultura si mai mare am permis categ A,B si acum dau de C esti multumit?
bogdan eu nu stau sa ma cert cu tine sau alte chestii care este problema ta pana la urma cum adica out de pe forum poate vrei un report si pentru cultura ta generala sunt student la politehnica si petru o cultura si mai mare am permis categ A,B si acum dau de C esti multumit?
nu
daca tot esti om cu atatia ani de scoala, comporta-te ca atare, chiar si in trafic
acum ca s-au linistit apele hai sa vedem si ceilalti colegi de trafic, forum care soferi ii enerveaza pe mine sincer au inceput sa ma enerveze astia de transport in comun toata strada e a lor
in braila, soferii de pe autobuze, chiar si de pe microbuze (maxi taxi) sunt disciplinati, in special cei de pe autobuze.
teribilismul la volan, am fost martor la acest fenomen des intalnit. intrasem in depasire 2 masini care mergeau cu vreo 60 km/h pe un sector de drum cu limita 80/h. cand am ajuns in dreptul primei masini, soferul, un IDIOT, a inceput sa accelereze. dupa ce am reusit cu greu sa-l depasesc (de pe contra sens venind alta masina), am intrat in fata lui franand brusc(intrase si mama ABS-ului) si spurcand-ul de toate zilele.
eu nu stiu cum voi astia va credeti pe pista de raliu duceti-va fratilor in germania si acolo nu mai sta nimeni pe vreo banda sa va incomodeze ca oamenii au sute de autostrazi
Nu imi ti tu evindenta ce fac eu pe sosea , da problema e cand ai masina in spate...te dai pe banda 1...nu ma ti tu la 100km/h(ex.) ca tu ejti regulamentar
@catafof: meriti un premiu bravo
@bogdan: sunt multi asa cum zici tu dar nu ai ce sa le faci nesimtiti si din pacate se intampla multe accidente din cauza unora care accelereaza cand vad ca ii depaseste cineva
... am intrat in fata lui franand brusc(intrase si mama ABS-ului) si spurcand-ul de toate zilele.
Eu cand am zis ca am facut ceva asemanator mai sus am fost criticat dur. Deci vedeti ca toti ne enervam in anumite situatii si poate nu reactionam exact cum ar trebui.
Legat de autobuze, unii soferi de autobuz sunt intr-adevar nesimtiti, taie fata fara sa se uite ca doar el e mare si-l vezi, dar am intalnit si soferi de turisme care injurau cand iesea autobuzul din statie cu alveola, nestiind ca trebuie sa-i dea prioritate. Mai nou ma enerveaza cei care pleaca si sunt in mijlocul intersectiei cand mai sunt vreo 2 secunde de rosu la semafor. Era sa vad vreo 2 accidente pana acum intr-o intersectie de langa mine din cauza asta.
If everything seems under control, you`re just not going fast enough...
...acum sa nu credeti ca sunt eu marele regulamentar care merge in legalitate dar fazele cu flashurile chiar ma enerveaza acum ce sa zic flashuri cat mai multe
chiar si pe acest foum, dar mai ales in trafic, regulementul este facut sa fie respectat.
ca unii e idioti si merg pe banda II cand banda I e libera, numai respect nu se numeste.
daca eu merg pe banda II cu 180km/h si legal peacolo este 90km/h, cand ma apropii de idiotul din fata, ii dau flash-uri, evident! faptul ca franez de la 180km/h la 160km/h nu-i bai, dar sa cobor la 100km/h... dao dracu de treaba.
roagate sa nu fi in fata mea si sa ma grabesc, am bagat masini in sant din motive dinastea de *****!
Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
cristireulea, scuza-ma, dar n-am inteles... daca e sector de 90 si acel individ merge cu 100 de ce e un idiot? asa cum il numesti tu? eu "ma simt" la faza asta fiindca mie imi place sa ma duc legal, pentru ca legal mie mi se pare ca suna "in siguranta". Si de ce sunt eu un idiot? pentru ca tu te grabesti si din ghinion ai ajuns in spatele meu? tre sa ma bag in sant cand vine cate unul dinasta? ca sa stiu, nu de alta...
idiot e ca merge pe banda a 2 cand prima e libera !! a si precizat omu`.
SI da...mergi legal...da nu ii obliga si pe alti sa mearga legal fara voia lor.
folisiti cu incredere prima banda...nu taie anvelope.
si ma mai enerveaza soferi roboti care nu aprind farurile in pasaje( in bucuresti ma refer).
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment