N-am condus in Brasov si te cred pe cuvant. Insa am observat si eu in orasele mici ca nu se prea foloseste fiecare cm patrat. Intr-un fel e normal- oamenii aia nu fac 1 ora de la servici pana acasa. Maxim 30 minute daca prind toate semafoarele pe rosu si de aceea nu simt nevoia de a se grabi.
Care soferi va enerveaza cel mai tare?
Collapse
X
-
Crede-ma ca nu am de ce sa denigrez soferii din bv, si nici pe bucuresteni nu-i laud prea tare, dar fac destui km pe zi incat sa observ ca in loc sa se destepte, parca tot mai batuti in cap sunt ! Si tot mai iritabili, cateodata pt nimic !
Si duminica e ''jale mare''... Mai ales dupa-masa cand se vine de pe la spritane si gratare, si isi lasa toti nevestele la volan, saracele de ele dupa ce ca vad masina de 2 ori pe an, mai au si-un betivit in dreapta care le da ''indicatii'' ! N-ai pe unde sa te ascunzi !!!
Comment
-
Eu daca as fi femeie si mi-ar zice barbatu' ceva as opri masina in mijlocul intersectiei, m-as urca in spate si l-as pune pe betivan sa conduca.
Date-n plm mea, treci la volan daca esti asa breaz.
Nu vreiiiiiiiii ca esti beat si te prinde politia sau omori pe cineva? Atunci taci fiti-ar fata de borcan turtit si lasa-ma sa conduc.
Nu-ti place cum conduc ? Pai atunci da-mi masina in fiecare zi sa invat sa conduc imbecilule ca am facut scoala acu' 2 ani si te-ai zgarcit sa-mi platesti niste ore suplimentare.
Bine ca nu sunt femeie.
Comment
-
Din pacate cam asa se intampla cu majoritatea...
Si mai sunt unii cu o gandire excelenta ! ''decat o femeie la volan, mai bine eu beat!'' ... dupaia ii vezi pe la stiri...
Comment
-
Originally posted by vitriol View PostEu zic ca e un lucru bun ca se intampla asta, desi eu n-am vazut pe nimeni niciodata, niciodata, nici macar o data. Intelegeam sa te enerveze daca mergeau cu 100 km/h pe la treceri, dar sa te enerveze ca reduc viteza (lucru recomandabil, dealtfel) pe mine ma face sa nu mai am ce sa zic.
Comment
-
Originally posted by vitriol View PostEu zic ca e un lucru bun ca se intampla asta, desi eu n-am vazut pe nimeni niciodata, niciodata, nici macar o data. Intelegeam sa te enerveze daca mergeau cu 100 km/h pe la treceri, dar sa te enerveze ca reduc viteza (lucru recomandabil, dealtfel) pe mine ma face sa nu mai am ce sa zic.
Comment
-
Eu zic ca e mai bine mai usurel pe langa trecerile de pietoni, decat sa faci vreo boacana si sa-ti para rau dupaia o viata intreaga (asta in caz ca ai constiinta)... Ce-o fi asa grav sa fii cat de cat prudent ?
@darksid3 - foarte corecta afirmatia ta, in aia 3 metri poti sa treci peste cineva cu mai mult de juma de masina ! Doamne fereste de asa ceva !
@biancamarius5 - la viteze diferite ai perceptii diferite, cu cat viteza este mai mare, cu atat iti scapa mai multe lucruri pe langa care treci !
Comment
-
Nu suport NESIMTITII care isi arunca gunoaiele pe geam. Chiar Luni am patit-o. Mergeam linistit cu 90/100 la ora si ma depaseste unul cu un Hyundai Accent. Cand a trecut pe langa mine si apoi a reintrat pe banda din fata mea isi deschide geamul de pe stanga si arunca o cutie de Red Bull pe sosea. Norocul lui a fost ca nu mi-a lovit bara sau parbrizul ca era vai si amar de el. Si asa ma apucasera dracii de nervi si ce a fost la gura mea nici nu va inchipuiti,,deaia nici nu va arat filmul cu ala,,ca e plin de injuraturi Am o camera auto cu DVR si surprinsesem momentul. Am vrut sa opresc la prima sectie de politie din prima comuna sa-l reclam si sa le si arat alora filmul,,dar am considerat ca pierd vremea cu el si m-am calmat.
Comment
-
Pai mai simplu, pune numarul de inmatriculare aici, model/marca masinii si care-l vede sa-i dea doua flegme-n parbriz cand il vede...
Comment
-
E o mare aberatie chestia cu enervatul pe soferii care reduc viteza instinctiv la trecerile de pietonii. Majoritatea acestora sunt obstructionate de masinile parcate, de aceea este recomandabil sa reduci viteza in apropierea acestora.Cei din spate nu au decat sa spumege.Decat cu dosar penal mai bine sa sufere unul de "cocalarism paranoid". Un caz de preventie pe sosea in linkul de mai jos.Pietonii sunt intotdeauna mult mai imprudenti decat soferii si sar pe zebra cat ai zice "peste".Sunt unii care merg pe diagonala soselei cu 10 metri pana la trecere pentru a ajunge pe ea.
Last edited by karlos12; 6 June 2012, 22:45.
Comment
-
Cel mai mult ma enerveaza soferii texani din generatia virgina , sunt vitezomani , "siguri" pe masina lor , in general fac multe manevre fara rost , te depasesc apoi merg constat in fata ta ... sau conduc foarte agresiv pentru a demonstra ca "americancele" sunt bune ... din supercarurile acestea amintesc urmatoarele pise : pisicuta , golful mk3 sau opelul , toate cu tobe sport ...sigpic
Comment
-
Vad ca s-a reanimat topicul
In legatura cu trecerile de pietoni, pe langa intamplarea anterioara, mai relatez una.
Traseul spre servici se interesecteaza cu o trecere de pietoni, foarte tranzitata, in zona fiind o scoala.
Am "prostul obicei" de a opri, chiar daca pietonul (a se citi copilul) este pe partea opusa benzii mele.
Asadar opresc, pentru a trece acel copil (frecvent observ acelasi fenomen care ma infurie, tata fiind: nu se acorda prioritate chiar daca pietonul este pe acelasi sens cu vehiculul!)
Oprirea o fac asigurandu-ma de distanta celui din spatele meu, in plus, data fiind circulatia extrem de intensa, mai permit iesirea unui coleg de trafic, pe drumul din dreapta mea.
In acel moment ma pomenesc cu un claxon preluuuung...
In vreo 3-4 secunde ii ajunsesem pe cei din fata, data fiind aglomeratia extrem de mare si viteza scazuta a coloanei.
Si acum vin si intreb: chiar atat de grabiti am ajuns incat sa ne calcam copiii?Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
Comment