Io le-as cere cate un rinichi si cate un plaman de-atunci cand le-as da permisul. Ca oricum n-ai cum sa-i faci sa intelgeaga
Care soferi va enerveaza cel mai tare?
Collapse
X
-
Trebuie sa fim educati cu totii,,si copii si parintii si soferii,,ca altfel ajungem sa dam unii peste altii ca popicele. Sunt si soferi destui care nu te lasa sa treci cu toate ca este verde la pietoni,,dar si multi pietoni ce trec pe rosu cand tu ca sofer ai verde.
Problema este alta si anume ca ala care este prins sa fie ars la buzunar rau de tot.
V-am mai spus...am o camera de bord...daca v-as arata cati pietoni sar pe zebra cand au rosu o sa va cruciti.
In special sunt periculoase ( foarte periculoase ) trecerile unde sunt statii de tramvai. Acolo ca e rosu ca e verde se trece la foc continuu..ca de trebuie sa prinda omul musai "trancavaiul" ala. Sa vezi cand e rosu pt ei ce distractie este cand ii vezi ca popandaii unul dupa altul printre masini sa prinda tramvaiul vietii lor.
Comment
-
Pai nu contest ca pietonii trec aiurea, in special batranii si copiii. Dar chiar de eu ca sofer n-am nicio vina daca dau peste unul din aia, voi fi purtat pe drumuri pe la procuratura de o sa-mi vina greata, sa dau declaratii.
Pana primesti un NUP, te saturi de scris. Mai bine reduci si casti ochii mari.
Am avut supriza de 2 ori sa fiu eu "lovit" de un pieton care alerga sa prinda un tramvai, in portiera spate. Va dati seama ca ala nici nu vazuse masina, el era concentrat pe altceva, era in stare sa treaca peste/prin masina. Eu trecusem pentru ca zebra era libera, dar in alergare ala m-a prins fix cand depaseam zebra.
Comment
-
Am avut supriza de 2 ori sa fiu eu "lovit" de un pieton care alerga sa prinda un tramvai, in portiera spate.
Da belim cu totii ochii la treceri ca sa fim scutiti de neplaceri,,dar e ca la loto de cele mai multe ori,,ii eviti,ii eviti si DOAMNE FERESTE sa nu ii nimeresti.
Eu am patit-o la o trecere de pietoni cu un biciclist. Opresc sa dau prioritate la 2 indivizi si cand sa plec dupa loc vad o roata de bicicleta cu coltul ochiului. Pun frana imediat si ce sa vezi: unul la vreo 55/60 de ani cu un sac de 3 duble de malai sau faina pe portbagaj si el calare pe bicicleta se angajase sa traverseze de pe un trotuar pe altul. Nu era pista de biciclete si nu era nici semafor in locul respectiv. Deci,,abia ce plecasem dupa loc si nu facusem nici 2 metri,,ca hop bicicleta in fata mea. M-am oprit la 50 de cm de ala si norocul meu ca ala din sperietura s-a trantit pe un picior pe partea opusa,,ca altfel il luam cu tot cu SAC DE MALAI si cu tot cu bicicleta si cu el calare pe ea pe capota si parbriz.
Trecerea este cea dintre cele 2 statii de metrou de la Eroii Revolutiei cu bulevardul Pieptanari.
Cat l-am injurat pe urma pe ala..iar nu vreti sa stitiLast edited by Ivan Marian; 7 June 2012, 10:36.
Comment
-
Ca nu ai voie e una, dar daca totusi trece calare pe bicicleta si tu dai peste el, crezi ca va mai recunoaste ca era PE bicicleta?
O sa spuna ca mergea cu ea de ghidon si tu, ca un inconstient ce esti. nu i-ai dat prioritate la trecere, in calitate de pieton.
Daca nu ai martori, ai pus-o de mamaliga.
Comment
-
Originally posted by mr.K View PostCa nu ai voie e una, dar daca totusi trece calare pe bicicleta si tu dai peste el, crezi ca va mai recunoaste ca era PE bicicleta?
O sa spuna ca mergea cu ea de ghidon si tu, ca un inconstient ce esti. nu i-ai dat prioritate la trecere, in calitate de pieton.
Daca nu ai martori, ai pus-o de mamaliga.
Cuscre..nu mi-ai zis daca ti-au reparat pietonii usa spate pe RCA sau CASCO?
Ps,,vorba lui PCH in afara de camera exista si alte dovezi..oricum sunt martori, expertize, etc!
Comment
Comment