If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Cuscre..nu mi-ai zis daca ti-au reparat pietonii usa spate pe RCA sau CASCO?
Eram cu o masina cu tabla mai solida decat la Logan si portiera n-a patit nimic. Unul a cazut langa masina, ca musca ce a luat un geam in plina freza. M-am asigurat ca n-are nimci si l-am trimis cu Domnul. Celalalt a luat-o la sanatoasa, s-a gandit ca-i rup capul.
Deaia am luat un MARTOR de incredere..si anume o camera auto cu DVR
Camera aia spune prea multe, vezi sa stergi imaginile cand iei vreo cu masina vreo navetista la fusta scurta, tu fiind singur in masina. Sa n-o pui de mamaliga daca vede cineva imaginile.
Dar in general, e buna camera. Atat ca imaginile nu-s admise ca proba in justitie.
Corect, la judecata nici nu cred ca te baga in seama daca spui ca ai tu camera in masina si ai inregistrat evenimentul... Iti ''baga pe gat'' ceva de genul ca ''mijloacele de inregistrare nu sunt omologate...!''
Am gasit azi masina lovita cu usa in parcare... mi-a dat nu gluma... Cretinul e CJ 08 ROL, renault clio alb, spre ghinionul lui am drum la cluj peste o saptamana...
Stie careva masina asta ?
dani55wss- vezi sa nu cumva fie masina de firma cu sediul in cluj, intra pe google si cauta firma Rolicom brasov , poate le gasesti adresa din BV , mergi acolo si cauti masina.
Corect, la judecata nici nu cred ca te baga in seama daca spui ca ai tu camera in masina si ai inregistrat evenimentul... Iti ''baga pe gat'' ceva de genul ca ''mijloacele de inregistrare nu sunt omologate...!''
In caz de accident de genul nu se ia in considerare la dosar dar influenteaza sentinta ;)
Noteaza adresa si daca ai gps te duce direct acolo, e o curte mare unde sunt mai multe firme, daca nu ii gasesti intrebi peacolo ca sigur trebuie sa stie cineva si le faci o vizita, eu stiu ca au clio pe la firma, au mai multe, astept un raspuns dupa ce le faci vizita, bafta sa il gasesti pe vinovat
Am gasit azi masina lovita cu usa in parcare... mi-a dat nu gluma... Cretinul e CJ 08 ROL, renault clio alb, spre ghinionul lui am drum la cluj peste o saptamana...
Stie careva masina asta ?
La data de 09-06-2012, autovehiculul cu numarul de inmatriculare CJ08ROL este asigurat la:
On 09-06-2012, the vehicle having the registration number CJ08ROL is covered by an MTPL policy issued by:
ALLIANZ-TIRIAC ASIGURARI S.A.
Filiala / Branch: TURDA
Pai l-am vazut in momentul cand am parcat, el era deja acolo si intotdeauna ma uit la masinile parcate pe langa tocmai pt faze de astea, e un obicei de-al meu... si imi raman numerele in minte pt scurt timp daca nu-s probleme... Si in plus l-a vazut un baietas care era parcat 2 locuri mai incolo si statea in masina sa astepte pe cineva...
Decat sa ma duc la militie mai bine o las asa... Crede-ma te rog ca stiu ce spun.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment