Care soferi va enerveaza cel mai tare?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pe mine ma lasa masca aia pe care ii claxonez pentru ca merg ca... si aici ma abtin, iar dupa aia ii vezi cum tot ei se agita si gesticuleaza.
    Ca un exemplu: mergeam pe Magheru dinspre Romana catre Universitate si la un moment dat se lucreaza pe doua benzi din 3, iar singura banda care ramane libera e banda 3. Si cand ajung in dreptul lucrarilor, pe banda 3, unu' care astepta sa se bage de pe banda 2 pe banda 3, se baga in fata mea atunci cand mai aveam 10 metri pana in el. Ajungem paralel la semafor si el gesticula si se agita de ma gandeam ca il arde ceva in c*%. Deschid geamul si aud: "n-ai vazut bha ca ti-am dat semnal?! De ce claxonezi asa?".
    Last edited by vitriol; 20 April 2011, 12:20.
    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• pai atata stim,sa claxonam, cand putem sa lasam fiecare cate un pic de la noi...
      http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• N-ai tu idee cat las eu de la mine in trafic...

L.E. Tot eu sunt vinovat ah? Cum mi-am permis sa claxonez?
        Last edited by vitriol; 20 April 2011, 13:04.

Comment

• pai degeaba claxonezi!ce rezolvi ca il claxonezi pe ala?te enervezi si mai tare pe el pt ca iti face semne si te mai si injura...si in plus,daca stai sa te gandesti,si tu te mai bagi in fata unora;)
          http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• In Bucuresti intalnesti toate situatiile din trafic si trebuie sa fii cameleon. Nu poti conduce doua zile consecutive in acelasi mod, uneori tre sa fii nesimtit sa te bagi, alteori tre sa lasi de la tine, nu merge intotdeauna sa fii bun si bland in trafic pentru ca ramai in intersectie pana iti sopteste Dumnezeu sa treci ...
            ON sunt foarte enervanti soferii care claxoneaza imediat cum da unda verde la semafor, dar si aia care dorm asteptand ... in mare mr.K are dreptate, toti sunt enervanti pentru simplul motiv ca exista ))
            Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• e un mod de a te descatusa claxonarea asta) sunt 2 tipuri: claxon scurt adik ,,hai ma,,
              claxon luuung adik ,,cenzurat,,

Comment

• Originally posted by samy0388 View Post
                ....................
                ON sunt foarte enervanti soferii care claxoneaza imediat cum da unda verde la semafor, dar si aia care dorm asteptand ... in mare mr.K are dreptate, toti sunt enervanti pentru simplul motiv ca exista ))
                Am mai observat un nou "specimen" la semafor, aia care asteapta sa fie claxonati ca sa plece, in sensul ca se tot misca in fata, un pic cate un pic, pana ajung sa nu mai vada semaforul. Iar cand se pune verde... tin toata coloana in loc si nu pleaca decat daca sunt claxonati. Asta nu o s-o inteleg in veci.
                Claxonul ala "cenzurat", are si el rolul lui. Unu la mana ar fi ca te eliberezi cumva ca sa nu-ti explodeze capu' si doi la mana, il faci pe fraier sa se uite in oglinzi sau dupa tine si poti evita un impact.

Comment

• Acu sa nu imi fie cu pacat, dar sunt multe situatii in care la semafor daca dormi esti mancat. Un mic exemplu ar fi semaforul amplasat la eminescu, colt cu dorobanti. Cum vii frumusel pe eminescu sa treci de ASE dai de semafor. Care tine fix vreo 5 secunde numarate. Inafara faptului ca sistemul de management al traficului este la subsol, la semaforul ala trebuie sa fii foarte atent si sa pleci mai hotarat de pe loc altfel au timp sa treaca vreo 3 masini, si uite cum parcurgi 150 de metri in vreo ora, poate si mai bine din cauza unuia sau altuia care abia se flescaie pe drum. D-asta zic ca traficul din Bucuresti e foarte diversificat cu tot felul de moluste, de stradute, de semafoare imbecile, daca toti am fi cu capul la volan si constienti de rahatul in care ne scaldam toti, daca multi dintre noi n-ar mai fi cu nasul pe sus cred ca traficul ar fi altfel in bucale...
                  Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• adevarat ;)

Comment

• Sambata asta era sa o patesc f urat. Pot zice ca am fost norocos...
                      Era in jurul pranzului pe la 13:30, pe un drum in afara localitatii, trei motorizari: in frunte o dacia 1300, un tir si al treilea eu.
                      Dacia mergea cu cca 75-80.
                      La un moment dat, vazand coridor liber pe contrasens, dau semnalizare, retrogradez in IV si intru in depasire.
                      Cand era usa mea din spate prin dreptul coltului remorcii lui, il vad ca trage brusc de volan stanga, intrand in depasirea Daciei, gata sa ma arunce din sosea...

Merg tot timpul (inclusiv in oras) cu faza de intalnire. Am avut semnalizare inainte de initierea manevrei.
                      Cum sa intri cu un asemenea utilaj in depasire fara sa te asiguri?
                      Eram si cu pruncul in masina. Of...
                      Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

• Probabil erai in unghiul lui mort al oglinzii de nu te-a vazut deloc,,sau nu sa asigurat,,ca de,doar el era la inaltime si il durea la basca de restul cu masini joase!

Comment

• Nici un probabil, era un imbecil la volan, categoric!

Comment

• De regula pe astia cu tirurile ii cam dor in "basca" de noi astia cu masini mici.
                            Daca depasesc trebuie sa ii lasi,,daca vin din fata iar nu te lasa sa faci o depasire,etc etc etc..Ei ce isi spun..""Noi suntem sus,,si ei pe jos si ne suim pe ei cu rotile fara ca noi sa suferim ceva,,asa ca trebuie sa va feriti de noi voi ,nu noi sa va ferim pe voi""!

Eu unul la multi soferi de basculante/tiruri/camioane am auzit expresia asta.."" ma doare in P%^$$..sunt sus la 2 metri de sol si nimic nu ma poate omora""

Comment

• Originally posted by Ivan Marian View Post
                              Probabil erai in unghiul lui mort al oglinzii de nu te-a vazut deloc,,sau nu sa asigurat,,ca de,doar el era la inaltime si il durea la basca de restul cu masini joase!
                              ca sa intri in unghiu mort al oglinizi unui tir trebuie sa fi langa cabina lui, nu in spate langa remorca, sa sau ce o mai trage dupa el, tirul are 2 oglini pe o parte, una e reglata sa vada spatele masinii si una la roti, deci in concluzie nu sa uitat deloc in oglinda si din asta rezulta doua lucruri, ori soferul a fost impasibil de restul participantilor la trafic ori prea obosit ca sa mai fie atent la toate detaliile

Comment

• @hmv86,ai dreptate soferii astia ''profesionisti'' nu se uita in oglinda, anul trecut aproape de intrarea in Brasov un sofer de autobuz a tras pe dreapta sa lase o persoana dupa ce a coborat pasagerul a plecat imediat fara sa se asigure eu fiind deja in depasire trecut de spatele lui si cu a doua usa a trebuit sa franez brusc si sa intru in spatele lui la milimetru deoarce din fata venea alt autoturism.
                                Mentionez ca el cand a oprit era iesit jumatate de pe carosabil eu avand loc si timp sa il depasesc.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google