Care soferi va enerveaza cel mai tare?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• deja o dati in balarii ...

unu era sa te dea in sant si de unde stiai ca-i moldovean ? si toti te enerveaza din locurile alea... iti spun eu ca moldovenii din neamt sunt cu mai mult bun simt decat bucurestenii . ca mai sunt si uscaturi in padure e altceva. asta daca ar fi sa generalizam .
    o/____\o
    (i)
    .........

Comment

• pentru ca sunt plecati in italia la munca si nu vorbesc in necunostiinta de cauza

Comment

• aha. si aia plecati la cioarda prin anglia care vin cu cadavrele alea de masini cu volan pe dreapta si cu permis de condus caruta nu te enerveaza...
        azi am vazut un broscoi cu folie si pe parbriz ca sa nu-l vada lumea in dreapta care a zgariat 2 sau 3 masini parcate. a ramas s-o dea la pace cu pagubitii ca probabil n-are nici asigurare ...
        o/____\o
        (i)
        .........

Comment

• nu va mai agitati degeaba.cei care gresesc sunt din toata tara.si sa recunoastem ca toti mai gresim.cateodata ni se pare ca numai noi avem dreptate.inca o chestie, ca ba moldovene, ba oltene ba...pana la urma ar trebui sa ne aducem aminte ca suntem romani.eu nu am zis niciunui om din tara asta ba oltene sau ba ardelene vezi ca eu sunt smecher .bag sama unii care au aere de superioritate vor impartii si rahatul asta de tara in saispce...
          Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• Nu suport soferii care :nu semnalizeaza, care clanxoneaza fara motiv,care arunga gunoaie din masina,care deschid portiera fara sa se asigure,numere de bulgaria pe masini din 95,aia care nu multumesc dupa ce il lasi sa intre in coloana,care merg pe linia de tramvai, care nu acorda prioritate la pietoni/alte masini sau aia care trec pe rosu chiar daca puteau opri in siguranta!
            In schimb aprecez soferii care iti multumesc ,ridicand mana si zambind, aia care isi cer scuze in caz ca au gresit,cei cu numere de germania,franta!
            Tinc fest !!

Comment

• Originally posted by Kalimera22 View Post
              In schimb aprecez soferii care iti multumesc ,ridicand mana si zambind, aia care isi cer scuze in caz ca au gresit,cei cu numere de germania,franta!
              Daca prinzi doar de astia ajungi linistit acasa chiar daca ai traversat tot Bucurestiul la ora de varf. Din pacate eu mie mi se intampla asta destul de rar.

@Mircip

Eu merg destul de frecvent in Moldova (cam la 3 saptamani) pot sa infirm cele spuse de tine. De pe la Urziceni si pana la Roman, Pascani unde merg eu soferii sunt mult mai ok. Si cred ca, in general, cei care nu sunt din Bucuresti conduc mai cu grija decat cei care sunt din Bucuresti. Nu-i condamn pe bucuresteni pentru ca si eu stau acolo si sunt colegul lor de suferinta.

Ma dispera aia care gresesc si sunt tot ei cu gura mare, pipitzele care vorbesc la telefon si nu se asigura (aproape in fiecare zi vad cate una in Bucuresti) si dementii care au trosnituri din 1900 toamna si se baga pe principiul "da-o dracu' ca am o rabla si tre' sa se fereasca ei"

Comment

• Originally posted by Costi-bc View Post
                aha. si aia plecati la cioarda prin anglia care vin cu cadavrele alea de masini cu volan pe dreapta si cu permis de condus caruta nu te enerveaza...
                azi am vazut un broscoi cu folie si pe parbriz ca sa nu-l vada lumea in dreapta care a zgariat 2 sau 3 masini parcate. a ramas s-o dea la pace cu pagubitii ca probabil n-are nici asigurare ...
                Ba da dar nu faceam referire la aia.Hai sa iti si explic ce s-a intamplat.Eram cu loganul diesel in concediu prin Moldova si intr`o depasire venind lansat din spate(cu semnal) cand ajung in dreptul usii spate a dobitocului trage de volan , iese de pe banda efectiv arucandu-ma aproape in santz.am redresat masina si am incercat sa il depasesc iar cand am ajuns in dreptul lui a inceput sa accelereze la maxim , inconstienti.Crede-ma sunt foarte, foarte multi care cand dau de un ban si vin in romania incep cu aere de vedetism
                Last edited by MirCip; 16 June 2011, 12:29.

Comment

• asa-i. "como se dice" se intorc vara de vara dar de un an-doi li s-a cam taiat macaroana cu criza asta. 90% din ei merg acum prudent si intotdeauna cu centura pusa ) au o fixatie cu centura ... si nu-i ceva rau asta.

ala al tau daca n-avea centura imprumutase masina
                  o/____\o
                  (i)
                  .........

Comment

• Originally posted by Costi-bc View Post
                    asa-i. "como se dice" se intorc vara de vara DARRR...
                    Darrrr... tot mai vaci,,adica se duc BOI si vin VACI de prosti ce sunt ca nu se prinde vestul de ei de nici o forma!!

Comment

• Cei care arunca pe geam in timpul mersului mucuri de tigari sau alte gunoaie (sticle, hartii, etc.).
                      http://images.spritmonitor.de/428841_5.png Logan 1.4 MPI

Comment

• Cred ca aici ar fi foarte mult de discutat pe tema asta. In cazul meu pot sa zic ca femeile pur si simplu nu sunt facute pentru soferie, nu toate, mereu exista si exceptii. Ori am dreptate ori am ghinion si dau numai peste cele care ori nu stiu sa conduca ori ignora total regulile de circulatie. Ma deranjeaza in special ca au talentul sa iti taie calea fara sa schiteze nici cea mai mica intentie de a semnaliza, macar sa stii si tu ca tre sa franezi brusc pentru ca in general se baga in ultima clipa. De obicei dorm pe strada si intr-un oras aglomerat ca Bucurestiul, nici daca nu esti stresat tot te streseaza ceilalti din jurul tau cu claxoane, injuraturi si alte cele. Respect pentru cei care dau flash-uri in loc de claxon (atunci cand e cazul).

Un alt incident tot cu o femeie... eram pe bulevard la City Mall si ma duceam spre Berceni cand de pe o straduta laturalnica se baga una cu un BMW ca sa vireze la dreapta. Se uita in dreapta vede ca nu vine nimic si se baga. Dar nu se uita si in stanga cum ar fi fost normal sa vada ca veneam cu 60km/h spre ea. Nu mai vorbim de faptul ca afara ploua serios si ea purta ochelari de soare. Cred ca pitzipoancele sunt soferite mult mai slabe decat femeile normale, parerea mea.

Ar mai fi de povestit dar ocup deja prea mult spatiu aici. Totusi, cine vrea sa ma contrazica sa vina cu argumente. Este adevarat ca am vazut si barbati care conduc ca niste pitzipoance . Gen mergeam cu 70 la ora pe Splaiul Independentei si mergeam pe banda a treia. Si vine unul dom'le si imi da flash-uri si claxoane ca sa ma dau la o parte. Nu ma dau la o parte pt ca mai erau 150m si faceam stanga. Si ce crezi ca face... ma depaseste, se pune in fatza mea si pune o frana brusca, mai mai ca era sa-l iau. Asta da comportament de oameni care merita impuscati in cap. Plus ca celelalte 2 beni erau goale si nimic in fatza.

In concluzie... feriti-va de tot ce misca!!!

@Sergiu_psc, mare dreptate iti dau. Nu vad ce este atat de greu sa iti arunci gunoaiele la un cos de gunoi, nu mai zic gen sa pui hartie la hartie, sticla la sticla si asa mai departe. Cer deja prea mult. Totusi mi-ar face placere sa se faca un test, firmele de slubrizare sa nu mai faca nimic timp de 3-4 luni. Cred ca Bucurestiul ar deveni o a doua groapa de gunoi.
                        Last edited by Bgdn213NFS; 23 June 2011, 10:23. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Cica femeile conduc bine.

Da, 10% din ele conduc bine, 90% prost.
                          La barbati e invers proportia.

Statistica accidentelor provocate de femei e un pic mincinoasa cand spune ca ele provoaca MAI PUTINE accidente decat barbatii.
                          In primul rand, numarul femeilor soferite e mult mai mic decat al soferilor barbati.
                          Apoi, majoritatea autovehiculelor (chiar de sunt 2-3 in familie) sunt inregistrate pe numele sotului/iubitului/sponsorului.

Cine spune ca-s mai atente la volan interpreteaza rau cuvantul atentie. Sunt mai prezente la volan de spaima sa nu loveasca ceva, dar atentia distributiva le lipseste, sunt extrem de atente intr-o parte a masinii si lovesc ceva pe partea opusa.
                          De indemanare nu mai spun, am o vecina care si dupa 5 ani de condus parcheaza tot numai cu fata, altfel nu-i iese.

Comment

• azi ma enerveaza soferii de audi. stau in masina intr-o parcare, vine un audi si parcheaza langa mine, spatiu berechet. se da jos si deschide portiera din spate sa-si ia copilu. zbang in portiera mea! nici o reactie din partea lui.
                            eu deschid usa, fara sa ma dau jos din masina : ba esti nesimtit! ce crezi ca daca ai audi esti smecher!
                            el: pai ce s-a intamplat, am gresit cu ceva.
                            eu: pai nu vezi?!
                            el: (isi trage portiera mai aproape) a imi cer scuze, va platesc reparatia, spuneti-mi cat va datorez.
                            eu: las-o asa ca n-are nimic, nu-mi datorezi nimic, data viitoare sa fii mai atent.
                            concluzia : soferului de audi i se rupe de alti soferi. data viitoare poate da cu portiera peste vreunu din clanu butoane, sa vedem atunci cum mai scapa!

P.S. pe de alta parte am dat peste un exemplar rar de sofer de audi, adica unul care stie sa citeasca.
                            am avut si eu noroc, daca scotea o sabie din spate?
                            Last edited by mcornel; 16 October 2011, 10:30.

Comment

• cei care nu se uita in oglinzi si femeile care folosesc oglinda centrala doar sa se rujeze la ea

Comment

• Si pe mine ma deranjeaza un pic cei pe care ii lasi sa se bage si nu iti multumesc.
                                Sau, caram intr-o zi pamant si moloz cu remorca, il duceam spre Bragadiru si trebuia sa ies de pe o strada laturalnica intr-o intersectie nesemaforizata, cea din capatul Soselii Alexandriei cine cunoaste, la penultima statie inainte de depou, eu ieseam de pe posada si trebuia sa fac stanga si era foarte aglomerat, era dimineata si veneau multe masini, cand nu veneau pt putin timp masini dinspre Bragadiru veneau multe masini dinspre Magurele ca si ele asteptau. Daca era sa stau regulamentar stateam acolo toata dimineata ca nu aveam cum sa ma bag, caram o tona in remorca si acceleram incet ca derapam si pur si simplu nu aveam cum sa trec asa ca trebuia sa ma bag cam ca nesimtitul dar asta e situatia. Chestia e ca multi gesticulau la volan ca ma bag, eu ma bagam incet si asteptam sa ma lase cineva, pana la urma ma lasau, le multumeam, dar se gaseau multi sa comenteze, ei daca erau in locul meu ce faceau? Steateau toata dimineata sa treaca? Nu vedeau ca am remorca plina. Niste ciobani. Si eram doar eu, nu erau si alte masini in spatele meu si nici ei nu prea aveau unde sa se duca pt ca de multe ori se bloca intersectia pt cateva secunde asa ca aveau timp berechet sa pot sa trec si eu, daca m-ar fi lasat.
                                Soferii de autobuze imi plac, mereu dau flash la autobuz cand vrea sa iasa din statie si mereu imi multumeste, putini lasa autobuzul sa se bage ca merge incet si o sa opreasca iar in statie, eu oricum dupa ce il las incerc sa il depasesc la statia urmatoare. Mai ales ca de obicei mi se intampla sa las sa se bage autobuzul cu care merg eu la facultate si ma gandesc ca si mie mi-ar place sa il lase sa iasa din statie cand merg la facultate, plus de asta poate ajuti multi oameni cand lasi autobuzul sa iasa din statie pt ca e plin de oameni si poate unii intarzie .
                                Last edited by ionescu liviu; 16 October 2011, 10:45.
                                http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google