Care soferi va enerveaza cel mai tare?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • soferii de maxi taxi si taximetristii..foame`n glanda c*c*m`as pe botu` lor de flamanzi..dupa ce ca opresc cate 6-7 in statie si pe banda 1 si pe 2 de n`ai loc sa treci nici nu pleaca bine si iar opres sa urce marioara ca`i era lene sa mai urce 20 de metri pan` la statie...plus IDIOTII care nu se asigura..azi eram pe faleza aveam 80km/h si un bou cu cielo vede ca vin lansat .cand ajung aproape de el atunci pleaca si el si se baga direct in fata mea....n`ai ce le face frate...p`orma tot eu eram vinovat ca n`am pastrat distanta nu el ca`i dobitoc si nu se asigura..of..grea soferia asta

    Comment


    • Maxi-taxi sunt de belea si la mine si la tine. Taximetristii chiar nu ma deranjeaza la modul general adica sunt si soferi buni si soferi rai nu poti sa-i bagi pe toti intr-o oala (de multe ori mi-au multumit taximetristii ca le-am facut loc sau le-am dat voi sa intre in trafic).
      Cel mai lent 1,6 8v

      Comment


      • Ma deranjeaza cei care circula cu proiectoarele de ceata aprinse doar pentru ca da bine la estetica, netinind seama de faptul ca totusi pe timp de noapte deranjeaza. Si apropo de chestia asta am un coleg de serviciu care s-a potolit cu procedeul dupa o amenda de 100 lei si 3 puncte penalizare.

        Comment


        • taximetristii in general .. si batranii .. cand vad femei la volan in fata mea incep sa rad ... iar cand is in spatele meu ma duc mai tare .. sau incerc sa nu franez sa nu intre cumva in mine
          legat de taximetristi .. era unu sa se bage in mine si cica eu era sa ma bag in el .. si tot ala era sa`i dau usa jos ca o deschide asa aiurea si intoarce pe linie dubla continua si mai si i da pe toti in gat la politie pt orice fac.. da data viitoare i zic eu vreo doua
          Its just a car ...

          Comment


          • Originally posted by Daniel 67 View Post
            Ma deranjeaza cei care circula cu proiectoarele de ceata aprinse doar pentru ca da bine la estetica, netinind seama de faptul ca totusi pe timp de noapte deranjeaza. Si apropo de chestia asta am un coleg de serviciu care s-a potolit cu procedeul dupa o amenda de 100 lei si 3 puncte penalizare.
            Inseamna ca nu avea becuri omologate. Daca avea proiectoare cu becuri omologate, nu avea de ce primeasca amenda. Ia uite ce zice la ceaslov:

            "Art.101. - (1) Constituie contraventii si se sanctioneaza cu amenda prevazuta în clasa a III-a de sanctiuni urmatoarele fapte savârsite de persoane fizice:
            .......................
            10. montarea la autovehicul, remorca sau tramvai a luminilor de alta culoare sau intensitate, a altor lumini ori dispozitive de avertizare sonora sau accesorii ori modificari neomologate;
            11. circulatia cu un autovehicul, remorca sau tramvai cu defectiuni la sistemul de iluminare sau de avertizare sonora ori când acestea lipsesc;
            ...................."

            Sursa

            Comment


            • Scrie si de proiectoare intr-un articol, dar se spune sa se foloseasca pe conditii de ceata, dar nu spune clar ca se amendeaza daca se folosesc pe vreme frumoasa. Deci legea e confuza.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

              Comment


              • Pai... stii cum e. Daca in lege nu se interzice, inseamna ca e permis! Nu?

                Comment


                • Ma enerveaza soferii care nu stiu/nu considera necasar sa dea semnal, cei care nu aprind luminile de intanlire la lasarea serii, pe timp de ploaie sa ceata. Ma mai enerveaza cei care intra pana la jumatea intersectiei si dupa aia se asigura, cei care abia se misca (cu cei care merg repede si nu deranjeaza pe nimeni nu am nimic).
                  Pe taximetristi am cam inceput sa-i inteleg in ultima vreme...alearga de dimineata pana sera sa faca planul ala si sa le mai ramana si lor ceva... .Daca ar conduce legal ar muri de foame. La fel si soferii de pe distributie, aceiasi poveste. Deci este un defect profesional.
                  Dar nesimtirea nu cred ca o s-o inteleg nicodata. Adica genu' ala de tupeu cand se baga pur si simplu peste tine si esti obligat sa franezi sau sa tragi de volan.
                  sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

                  Comment


                  • In seara asta am intalnit 2 soferi de TIR care au avut tupeu si desi veneam cu 80-100 km/h la terminarea autostrazii, s-au bagat in fata de pe o strada laterala, unul a intors si ramasese cu remorca pe sensul meu si al doilea a iesit pentru a merge in aceeasi directie cu mine, nu le-am dat flash, claxon, nimic. Am zis ca are bun simt al doilea, dar dupa ce am oprit, am intrat in fata mea, mergea pe banda 2 cu 30 km/h fara sa se dea pe banda 1 desi era liber.
                    Cel mai nou proiect auto din România!
                    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

                    Comment


                    • bun asa ... tu lasa`i ca te lasa si ei ..))
                      Its just a car ...

                      Comment


                      • Un amendament pentru "soferii" care au obiceiul de a pica la datorie pe soselele patriei noastre!Eu cum miros unu'...cum ma distantez repejor!
                        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

                        Comment


                        • In seara asta am avut parte de o experienta amuzanta... Ambulanta in spatele meu, flashuri, girofaruri etc, semnalizez dreapta, las Ambulanta sa treaca, apoi semnal stanga si dau sa ies din refugiul... in spatele Ambulantei un card de vre-o 5-6 masini care dadeau in masini in draci (sa se tina dupa Ambulanta!)... la primul semafor i-am ajuns din urma si nu numai, am trecut in fata lor pt ca eu aveam demaraj... Pt ce s-au agitat de erau in stare sa culeaga si pietonii ca pe popice?

                          Comment


                          • Nici pe ei daca ii intrebi nu vor fi in masura sa-ti raspunda...asta-i efectul de turma!
                            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

                            Comment


                            • Originally posted by andrei View Post
                              Scrie si de proiectoare intr-un articol, dar se spune sa se foloseasca pe conditii de ceata, dar nu spune clar ca se amendeaza daca se folosesc pe vreme frumoasa. Deci legea e confuza.
                              Legea într-adevăr este confuză pe alocuri ca de altfel multe alte legi.Numai că în ceea ce priveste utilizarea proiectoarelor de ceaţă, din punctul meu de vedere nu există nici o neclaritate, poate doar superficialitate şi necunoasterea legislaţiei din partea unora dintre noi şi chiar din partea unora dintre agenţii rutieri. Chiar fără a merge la argumentele din lege însăşi denumirea de proiectoare de ceaţă ne spune scopul acestui accesoriu pe un autoturism.
                              Revenind la ceaslov recomand unora dintre noi care avem permis de conducere de ceva vreme să mai pună mâna pe el şi sa facă o scurtă lectură. În mod cert ne va folosi tuturor. Cu acestă ocazie unii vor descoperi că există şi Regulamentul de aplicare a Codului Rutier unde un anumit articol spune aşa.
                              (1) Conducătorii de vehicule sunt obligaţi ca de la lăsarea serii şi până în zorii zilei, ziua când plouă torenţial, ninge abundent sau este ceţă densă ori în alte condiţii în care reduc vizibilitatea pe drumul public, precum şi în tuneluri,să folosească instalaţia de iluminare a vehicululi, astfel:
                              a) luminile de poziţie sau de staţionare, în timpul opririi pe partea carosabilă în afara localităţilor;
                              b) luminile de întâlnire sau de drum, în mers, atât în localităţi cât şi în afara acestora, după gradul de iluminare a drumului public, IAR CÂND PLOUĂ TORENTIAL, NINGE ABUNDENT SAU ESTE CEAŢĂ DENSĂ, ORI ÎN ALTE CONDIŢII CARE REDUC VIZIBILITATEA PE DRUM ŞI LUMINILE DE CEAŢĂ
                              Mai clar de atât nu se poate. Conform ceaslovului nerespectarea celor prevazute în articolul citat mai sus se numeste CONTRAVENTIE şi se sancţionează.
                              Pentru mine e clar chiar de la intrarea în vigoare a legii. Nu stiu dacă şi pentru voi??????????

                              Comment


                              • Domnule! chiar ai dreptate! Noi astia care avem permis de 20 de ani, chiar ar trebui sa mai punem mana pe ceaslov, multe lucruri s-au schimbat in 20 de ani, si nu le cunoastem, apoi ne trezim amendati si nu stim pentru ce, sau mai rau, cu dosar penal...

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google