Care soferi va enerveaza cel mai tare?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ma enerveaza care nu semnalizeaza si se baga in assa fel incat ii deranjeaza pe ceilalti, si ei se cred smecheri ca nu semnalizeaza....asta inseamna ca is atatea de prosti incat cand fac ceva un pic mai repede le e frica sa si semnalizeze, pentru ei asta e un lucru foarte greu...sau care merg cu geamul deschis sa se auda muzica, sau care demarareaza su urla cauciucurile... pentru ca saptamana viitoare se plange ca nu are bani sa cumpere noi cauciucuri )... si intr-un fel si cei cu liniutele!!!

    Comment


    • sa va duceti in turcia la istanbul...sa vedeti acolo trafic, aveti foarte mare noroc daca il treceti fara sa va zgarie aia..mie mi-au spart scara cursa asta
      Taria unui barbat nu consta in a iubi mai multe femei….ci in a ramane fidel unei singure femei

      Comment


      • In ultima vreme am tot auzit si am citit ca sunt unii care fac economie la filament, pe sistemul "frate, am dat o garmada de bani (o gramada de bani insemnand pana in 100 de lei) pe becurile astea, de ce sa le stric pe timpul zilei". Eh, astia ma seaca grav de tot.
        Eu merg cu farurile aprinse de cand pornesc motorul si pana il opresc, dintr-un motiv simplu si de bun simt, si anume: pentru a fi vizibil in trafic.
        In extrema cealalta sunt cei care apind toate becurile posibile (proiectoare si stopuri de ceata), aia care "nu se uita la bani".
        Tot observ in ultima vreme soferi care freaca ambreiajul la semafor (cei care sunt primii la stop) pana ies din unghiul de unde pot vedea cand se pune culoarea verde, iar cand trebuie sa plece... trebuie sa le dai flash-uri sau claxoane.
        Nu ma enerveaza cei care claxoneaza sau dau flash-uri cand se pune verde, ci cei care nu pleaca daca nu le faci semne.
        Last edited by vitriol; 1 June 2012, 13:39.
        sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

        Comment


        • Pe mine ma enerveaza toti soferii care circula, aia care lasa masina in parcare, nu.

          Nu mai am loc de ei pe strada dom'le, n-ai vazut asa ceva.

          Sunt prea multe de enumerat, dar cel mai mult ma enerveaza soferii cu janghine de masini gen Golf 3 de prin 1992 care si-au luat masina din prima mie de euro facuta si apoi au uitat ca maina mai trebuie si reparata, circuland cu piese cazand din ea, cu 160/h, sau intrand orbeste in intersectii.

          Pentru multi e prima masina, ca atat si-au permis, dar sunt adevarate pericole omuletii astia.
          Cand vad Golf 3 sau BMW anii 1990-1995, devin brusc atent.

          Comment


          • Pe mine ma enerveaza toti care sunt pe strada. La mai mult de jumatate le-as zbura permisele instantaneu din diferite motive, ba ca se zgâieste la vreun cur de gagica, ba ca iti iese ca prostul de pe vreo strada avand cedeaza trecerea, ba ca abia se misca de-ti vine sa le rupi capu„, ba ca traverseaza intersectia pe rosu, ba ca se urca pe linia de tramvai trecand peste limitatoarele ce acopera linia continua apoi iti intra in fata peste 50 de metri.
            A, as aspri la maximum examenul auto si de la a3a incercare n-as mai lasa vreun candidat sa incerce sa ia permisul, pentru ala mi-e clar ca n-are nicio vocatie, drept urmare stai potolit sa nu ne omori pe strada.
            Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

            Comment


            • Inainte de astea trebuie sa umbli un pic la scolile de soferi. Acolo este buba. Dar atata vreme cat vezi masini de scoala cu intructori la volan care merg ca urina boullui la deal, n-ai la ce sa astepti de la elevii acestor... nu pot sa le spun instructori.
              sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

              Comment


              • Ajungem din nou, ca pentru fiecare problema in parte, la legislatia in vigoare, care este numai buna de mictionat pe ea. Si instructorul ala da un examen sa fie acolo, nu mai vorbim de faptul ca niciodata, niciodata nici macar o data nu se ia vreun loc sau vreun examen fara pile sau spagi. Prea putini sunt instructori adevarati, oameni cu capul pe umeri care te invata sa intelegi pericolele la care te expui avand 60 km/h, nu doar sa tragi de un levier si de un covrig amarat. Sunt de parere ca tre sa fi trecut prin toate pana sa iesi din scoala de soferi, prin situatii limita. Altfel cefele late de prin x6 nu prea inteleg de ce nu se opresc atunci cand franeaza pe un strat de nisip peste asfalt.
                Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

                Comment


                • Ar trebui sa se dea permise in functie de educatia fiecaruia si mai ales IQ.Esti prost,mergi cu bicicleta,ce daca taica-tu are 5000 de oi si iti permiti ultima fita de masina

                  Testul psihologic e apa de ploaie
                  Last edited by john Q; 1 June 2012, 14:01. Reason: Automerged Doublepost
                  "light up the darkness" Bob Marley

                  Comment


                  • Cum sa inveti asa ceva daca in Romania, scoala de soferi dureaza o luna si 15 sedinte a cate o ora jumate fiecare, in care stai la semafor in oras...
                    Eu personal am vazut in Germania pe autobahn, masini de scoala, de peste 200 cp, care mergeau cu peste 140-160 km (stiu asta pentru ca ma depaseau ). Dupa aia am aflat ca scoala de soferi acolo dureaza 6 luni si costa vreo 2500E. 6 luni in care te plimbi pe toate drumurile posibile si in toate conditiile atmosferice posibile.
                    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

                    Comment


                    • enervant mai sunt puii de cio...om care au un bmw seria 3 (un kkt) dupa ce au produs cumva niste bani, isi lasa masinile parcare "smechereste" ba pe trecerea de pietoni, ba in intersectie, ba pe mijlocul benzii de circulatie. astia trebuie impuscati. si ca sa mai zic, in braila umbla un tip cu un nissan dela mare, cred ca pathfinder, draq sa-l chieptene, care trece pe culoarea rosie a semaforului si alte nereguli. unii se cred singuri pe pamant. sa se duca-n jos...
                      sigpic

                      Comment


                      • Pe mine ma enerveaza printre altele aia care merg doar cu pozitiile aprinse si proiectoare

                        Sau doar cu un far mergand si ala pe faza lunga.

                        Sau unii carora le patineaza stomacul pe sira spinarii dar dau scart cand pleaca de pe loc
                        Last edited by john Q; 1 June 2012, 15:32. Reason: Automerged Doublepost
                        "light up the darkness" Bob Marley

                        Comment


                        • meseriasii care conduc maxi-taxi pe ruta Tecuci-Galati si viceversa.ies fara sa semnalizeze ,opresc pe dreapta la fel,cand dai sa'i depasesti accelereaza si pana la urma tot eu sunt disperat ca nu il las pe el sa treaca prin fata mea pe linia dubla continua, in timp ce eu stau in coloana la semafor.si am zis ca merita sa-mi stramb masina si sa fac unul de asta sa decoleze in copac.soferii de tir care vorbesc prin satatie ca sa plateasca mai putin la telefon si care se cred regii soselelor ,ca de el e 'profesionist" si restul cu turismele e prosti.din cand in cand ma bucur de cate unul de asta, cand il vad cu cracii in sus.
                          Welcome to the Club, We Have Jackets !

                          Comment


                          • Ma enerveaza soferii care conduc ca si cum ar fi numai ei pe sosea, fara sa-i mai intereseze ca mai sunt si altii pe acolo, si merg fara semnalizare, fara sa uite cum parcheaza, fara sa gandeasca la nimic decat la ei.
                            Ceea ce n-a avut loc niciodată, poate avea loc mâine.
                            sigpic

                            Comment


                            • mi s-a intamplat zilele trecute ma duceam spre casa si la un moment dat la noi se strimteaza strada din cauza masinilor parcate...si indiferent de cine are prioritate daca omul e la jumatatea drumului ii las sa treaca, dar de data aceasta am ajuns eu si o femeie cu un passat aman2 in dreptul masinilor oprite ...ea la un capat eu la celalalt si m-am enervat si m-am dus la jumate pentru ca era dreptul meu(vezi poza) si mi-a zis sa ma dau ....eu i-am spus am prioritate si ea a zis hmm am timp sa astept si a oprit motorul si astepta...norocul ei a fost ca trebuia sa plece tata la munca si am cedat(oricum intarziasem), el pleca in 5 minute si am dat inapoi ca daca nu ma grabeam mai stateam 2 minute si sunam la politie si faceam reclamatie pentru neacordare de prioritate...voi ce parere aveti am dreptate?in poza nu se vede bine pentru ca nu stiu sa desenez erau mai multe masini si aman2 eram fix la jumatatea acestora
                              Attached Files

                              Comment


                              • Trebuie evitate lucrurile astea, pentru ca ai numai de pierdut, indiferent ca esti sau nu in pozitia de prioritate.
                                Ceea ce n-a avut loc niciodată, poate avea loc mâine.
                                sigpic

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google