Originally posted by vitriol
View Post
Care soferi va enerveaza cel mai tare?
Collapse
X
-
Last edited by margelatu; 12 July 2012, 12:06.Welcome to the Club, We Have Jackets !
-
La noi mai e faza la semafoare. In Constanta ai voie sa faci dreapta pe rosu, ai semn cu galben intermitent. Cei din tara nu stiu si nu inteleg de ce sunt cate 10 in spatele lor care claxoneaza ca descreieratii sa isi miste toroapa ca sa poata trece
Voi aveti alt cod rutier.
Cu toate astea, multi din orasele care nu au asa ceva, blocheaza banda 1 si sa te tii claxoane dupa aia.
Comment
-
Si in Bucuresti e faza asta cu intermitent verde la dreapta si multi nu stiu. In Cluj nu era asa ceva! :| Eu am facut dreapta de doua-trei ori si mi-a zis un coleg, clujean, citez "se vede ca esti din Bucuresti" Treceam pe rosu fara niciun stres
Brasovenii cred ca ne tolereaza bine si constantenii...Last edited by PCH; 12 July 2012, 12:53.
Comment
-
Originally posted by PCH View PostSi in Bucuresti e faza asta cu intermitent verde la dreapta si multi nu stiu.
Comment
-
Daca as merge pe premisa ca AM PRIORITATE si nu las pe nimeni inaintea mea,,atunci as lovi masina de cel putin 50 de ori intr-o singura zi si as sta cu ea prin servisuri la reparatii non stop. Deci LAS DE LA MINE ca e mai bine...oricum FEREASCA BUNUL DUMNEZEU de astfel de incidente minore sau majore ca toate iti mananca timp, bani si nervi cat cuprinde sau mai ales sa nu iti manance SANATATEA sau VIATA!!!
Comment
-
O faza fixa, doua accidente in decurs de 4 luni:
- accident 1
- accident 2
Daca m-ati intreba pe mine (sa presupunem ca m-ati fi intrebat) soferul asta nu ar trebui sa aiba permis. De doua ori s-a trezit prea tarziu si n-a avut nici un fel de reflex in afara de frana in podea.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Mda,gandirea in perspectiva lipseste in totalitate,merge ala preventiv cum stiu eu sa gatesc
In al doilea filmulet e o zona periculoasa acolo,mereu sunt accidente, si in plus la 10 m mai in fata, este o trecere de pietoni!sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Cred ca aia este spaima Giulestiului..o sa ocolesc zona de aici incolo
Asta merge pe principiul descris de mine mai sus AM PRIORITATE,,,,DECI MERG si nu ma incurc cu altii daca vin din stanga,dreapta sau imi taie calea intru in ei. Ce este aia PREVENTIE ? Sau FRANA ?
Si da ,,in ambele videoclipuri soferita kamicaze nu este de vina,,,dar putea foarte lejer sa ii evite. Cel putin la ala cu dubita aia putea sa ia piciorul dupa acceleratie sa ii dea un flash si sa-l lase sa se duca.
Ps,,cel mai tareeee a fost acel IHHHHHHHHHH AHHHHHHHHH din primul videoclip. Combinatiile alea au fost pe post de frana de urgenta IHHHHHHHH ...ce face asta?.....AHHHHHHH...tarziu,,am intrat in el!
Comment
-
Protagonistul Valy din filmulet conduce mai prost decat femeile.In al 2-lea video mare noroc a avut ca in curba aia nu a traversat un pieton,ca mai traverseaza si astia neregulamentar,la colt de strada,si a fost o masina,ca avea viteza cam mare si il arunca frumos cativa metri.
Domnul Valy,stiu ca nu ma auzi,dar tu la scoala aia de kkt care ai facut-o NU AI INVATAT BA DESPRE CONDUCERE PREVENTIVA?Esti un sofer foarte prost,si la cum mergi,o sa ai parte de multe din pacate.sigpic
Comment
Comment