Pentru ce, sau ce anume trebuia sa vada? Crezi ca ei merg pe unde se uita? Dupa ureche tati, precum lautarii.
Care soferi va enerveaza cel mai tare?
Collapse
X
-
deci : urasc taximetristii tembeli, urasc boii care se opresc in fata mea pe verde ...pe urma sa aflu ca el vroia sa fie pealta banda si....vroia sa mearga in alta directie dar...a decis sa ma faca pe mine cu nervii stand pe banda mea pe verde.
urasc idiotii, cretinii, imbecilii, impertinentii, incultii,manelistii,increzutii, 'asii' soselelor,maimutele si nu in ultimul rand handicapatii cu corp de taur si creier de gaina...
Comment
-
De ce va mai chinuiti atata sa spuneti cine va deranjeaza? voi nu deranjati pe nimeni?
in 99 % din cazuri cei care umbla noaptea cu farurile stinse,care isi parcheaza combina in mijlocul drumului sau mai stiu eu ce tractor...nici nu au auzit de internet.
eu nu tincont de reguli, dar ii respect pe toti soferii.nu mai intereseaza ca e linie continua, rosu la semafor, sau trecere de pietoni: daca ii atentionez pe ceilalti ce vreau sa fac si ei ma inteleg totul e ok.(si eu ii las pe altii sa ma depaseasca pe liniecontinua,daca am verde la semafor de multe ori ma opresc pentru ca vad cate unu care vrea sa treaca pe rosu.
deci dati-le raq de reguli ca traim in romania. noi ca si soferi trebuie sa ne intelegem.fara
Comment
-
Majoritatea gandesc asa ca tine: "da-le raq de reguli" si dupa aia ne intrebam de ce nu e si la noi ca in vest? De ce oare? Si ma mai intreb ceva, de ce toti jmecherii astia cu 3 de "jm" pana la Nadlac merg cum ii taie capul, iar cand au trecut la Unguri merg toti ca mieluseii cu 30 km/h pentru ca asa impune legea in toate localitatile pana la Szeged, iar in afara nu depaseste nimeni 90 km/h? De ce imediat dupa ce ai trecut in civilizatie se poate si la noi te faci pe ele de reguli?sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
civilizatie
uneori regulile exista pentru a fi incalcate daca ceilati iti dau voie
ex
in UK strazile sunt foarte inguste si cum se parcheaza pe ambele parti [chiar sub senmul cu oprirea interzisa] dintro strada co doua benzi devine una cu o singura banda
, necazu e ce te faci cind intra doua masini din sensuri diferite pe aceiasi strada? simplu nu intra asteapta pina cind strada e libera chiar daca indicatorul iti da prioritate fata de cei din sens invers
cind vei incalca reguli ca sa le dai prioritate celorlati atunci vei deveni un sofer civilizatbaiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele
Comment
-
Originally posted by vitriol View PostMajoritatea gandesc asa ca tine: "da-le raq de reguli" si dupa aia ne intrebam de ce nu e si la noi ca in vest? De ce oare? Si ma mai intreb ceva, de ce toti jmecherii astia cu 3 de "jm" pana la Nadlac merg cum ii taie capul, iar cand au trecut la Unguri merg toti ca mieluseii cu 30 km/h pentru ca asa impune legea in toate localitatile pana la Szeged, iar in afara nu depaseste nimeni 90 km/h? De ce imediat dupa ce ai trecut in civilizatie se poate si la noi te faci pe ele de reguli?
De ce nu e si la noi ca in vest ? Pai tu crezi ca la nemti , la austrieci s.a.m.d chiar si la unguri , politistii pun botul ca la noi ? Si cand te trezesti cu o frumusete de amenda de-ti aduci aminte de ea toata viata cum sa nu respecti legea ?
Au trecut 10 minute pana sa editez : Cand intr-o saptamana vad 3 cazuri ( unul de la circulatie schimba benzile ca pe aratura fara semnal , altul coboara din masina si arunca punga de gunoi pe trotuar si altul de la comunitari cu o dacie de dupa 90 cu numarul B 78 JGS - jegos - a luat dreptul de la florareasa in coltul intersectiei Delfinului in fata Orange doar pt ca vindea si banane si portocale ; cine stie zona venind de la cercul Magic spre intersectie pe dreapta unde e semaforul e un chiosc de florarese si unul de ziare ) cum naiba tu , un oarecare sa mai respecti legea . Te p--- pe ea . Sau acum o lune in Bulgaria unul i-a luat fata soferului meu , normal accident , 5500 euro dauna casco , masina nu putea merge ( radiator spart ) si am plecat cu inca un baiat cu alta masina sa mutam marfa si sa o ducem pe cea lovita inapoi la fabrica ca doar nu era sa o las in strada . Stiti cum e sa mergi 40 km tractat cu o masina fara caldura cu 20 km/ h in conditiile in care dupa ce opreai stergatoarele lichidul la - 40 ingheta pe parbriz ? Si cand intru la 3 dimineata in tara trezit la 5 cu o zi inainte , nedormiti , si politistul din vama ma intreaba ce am in masina si-i zic branza el zice : daca sunt cutii mai mici imi dai si mie una ? Pai ce ma , s-a chinuit mata cu mine , in loc sa manance baietii mei sa mananci tu care stai la caldura in ghereta ? I-am dat m--- . Si atunci ? Iar o bagi in masa de lege . Degeaba respecti tu , unul singur , inca cateva mii sau sute de mii sau.... , cu o floare nu se face primavara . Si ne mai vedem noi ca in vest in 2914 .B -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment
-
FLORIN77: tu chiar crezi ca nu stiam raspunsurile la intrebarile mele de mai sus? Oricum, e bine ca te-ai deranjat sa le dai tu un raspuns poate sunt atii care nu stiu, desi ma-ndoiesc...sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
oftopic
stiti ca daca mergi cu autocarul ...la vama se face cheta ptr vames20-30 euroi...acu 2 ani cand mergeam la germanica eu am strans banii ptr vamesi si...am zis la toti sa dea numa fise...va dati seama ce fata a facut vamesu cand iam trantit punga in fata...
a vrut sa ne dea la toti bagajele numa asa de oftica ...si i-am zis ca e prost ca noi iesim din tara nu intram...asa ca...sa le dea jos daca vrea ca tot nu primeste nimic mai mult,la care a facut semn la sofer si am plecat. Au ras astia tot drumu de fata lui cand a primit fisele.
Comment
-
Originally posted by vitriol View PostFLORIN77: tu chiar crezi ca nu stiam raspunsurile la intrebarile mele de mai sus? Oricum, e bine ca te-ai deranjat sa le dai tu un raspuns poate sunt atii care nu stiu, desi ma-ndoiesc...
Nu e nici un deranj . Imi pare rau ca nu am si poze care sa sustina afirmatiile mele .B -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment
Comment