Ma, ideea e ca au mers multi cunoscuti in spatele meu dar nu s-au plans si pe langa asta, asa am fost cu ea la itp. S-a uitat ala atent la anvelope sa vada daca sunt ca in talon, mi-a cerut autorizatia pt. folia de pe geamuri si cand a vazut ca nu are ce sa-mi gaseasca mi-a zis ca am trusa de prim ajutor si extinctorul expirate. Ma gandesc ca daca il deranjau imi zicea direct de stopuri si nu mai cauta atatea motive.
Care soferi va enerveaza cel mai tare?
Collapse
X
-
cat despre soferii de maxi taxi sau autobuze...daca iese din statie cu alveola poti sa mergi si cu 500km/h .........ca daca intri in el...esti mancat.....asa ca...stiu nesimtirea celor de pe maxi taxi dar cateodata mai au si ei dreptate...la noi cel putin in iasi...soferul de autobuz practic e la mila altui sofer cand vine vorba sa iasa din statie cu alveola!!Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!
Comment
-
Azi m-a enervat unu cu o motocicleta, s-a pus in fata mea si mergea cu 30 km\h, am mers asa vreo 500 m si l-am clanxonat,dar degeaba, am vrut sa il depasesc si cand eram in dreptul lui a accelerat, nu mai aveam ce face , s-a dus ca glontu, l-am ajuns din urma si tot asa mergea pana a oprit undeva, pacat ca nu eram la volanul unei dube s-au a unui camion sa-l fi bagat putin in sperieti.sigpic
Comment
-
Eu circulam in spatele la unu cu masina mica si in fata lui un tir ala cu tiru dadea smnalizare si din fata venea alta masina bulangiu,cand a trecut pe langa o turma de oi badat un claxon de toate au fugit in sus pe deal dar nu erau pe sosea sa il vezi pe cioban ce il injura!
Comment
Comment