si sa nu uitati ca unii dintre ei stau peste 10 ore pe zi la volan...deci sunt si obositi.
Care soferi va enerveaza cel mai tare?
Collapse
X
-
Acum mai putin de o saptamana eram pe Calea Grivitei. Aud in spate un "muget" si trece pe langa mine un BMW M3 rosu cu cel putin 150 km/h IN ORAS. Ma uit dupa el si imi spun "Asta sigur face vre-un eveniment"...Peste 2 zile il vad la tv, facut dauna totala si el si inca un Matiz, plus alte cateva masini, toate parcate. Din fericire "soferul" a scapat teafar si nu au fost victime sau raniti.
Morala: Degeaba ai masina puternica daca psihicul e slab.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
mai oameni buni mai ganditi-o inca o data in privinta taximetristilor nu le iau u apararea dar nu va ganditi ca noi trebuie sa scapam mai repede de un client pt a lua altul,poate un client se grabeste,etc etc.In plus nu va ganditi ca noi conducem cel mai mult si ne am obisnuit cu masina foarte tare,suntem invatati cu traficul [obisnuiti cu cozile] noua deja sau cel putin unu mie mi se pare banal si nu gereralizati ,am ferit atatea femei in trafic incat imi doresc sa am eu sanatate cate am evitat,barbati care pur si simplu nu le ajunge o banda ,dube care pun frane bruste,nu ti da voie sa depasesti si exemplele sunt mii.respect!!!nu mi-o luati in nume de rau dar mai ganditiva
Comment
-
Originally posted by B 41 F L P View Postmai oameni buni mai ganditi-o inca o data in privinta taximetristilor nu le iau u apararea dar nu va ganditi ca noi trebuie sa scapam mai repede de un client pt a lua altul, poate un client se grabeste,etc etc.In plus nu va ganditi ca noi conducem cel mai mult si ne am obisnuit cu masina foarte tare,suntem invatati cu traficul [obisnuiti cu cozile] noua deja sau cel putin unu mie mi se pare banal............................................
Asta cu condusul cel mai mult ar trebui sa arate ca un exemplu pe care taximetristii ni-l dati noua, soferilor amatori. Sa ne invatati voi pe noi sa conducem disciplinat si ordonat tocmai pentru ca voi faceti asta toata ziua, nu sa stam noi cu ochii cat cepele cand vedem un taxi, ca cine stie, poate are client si vrea sa scape repede de el.
Repet, nu toti sunt catastorfa la volan, marea majoritate.
Si totusi nu mi-ai raspuns la intrebare.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Ieri am mers in jur de 6-7 ore,dintre care 3 si ceva prin Bucuresti.Haos,o gramada de idioti,dorm pe ei.M-au enervat o groaza ieri,n-am vazut asa ceva,numai in Bucuresti se intampla.Dau un exemplu,si unul foarte minor:Eram pe Trafic Greu,2 benzi,si pe a 2-a banda,era unu care mergea cu 50 omu,era prima masina etc.Deci era asta cu 50,dupa venea unu,si dupa eu;a dat asta semnal ca sa-l depaseasca pe banda 1,si ma bag si eu dupa el,si taranu incepe sa mearga paralel cu ala;pai cum sa nu ma enervez,din cauza lor prindeam rosu si la celalat semafor.Am trecut printre ei ,i-am speriat pe amandoi.sigpic
Comment
-
in general taximetristii doar nu toti mai sunt si de treaba printre ei si cocalari care opresc aiurea masinile, adica unde vor ei si ar mai fii foarte multii, eu zic sa nu ii bagam in seama chiar daca ei sunt nesimtiti si sa ne vedem de drum
Comment
-
Comment