Care soferi va enerveaza cel mai tare?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Deci, oglinizi de MCV, noroc cu pietonul
    sigpic
    Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• Urmau oricum, ca o "mesteream" sau nu pe-aia de la sofer insa sa nu deviem de la topic. Data viitoare se vor feri de "taxiul" meu naravas. Daca aveam bani schimbam vreo 3 oglinzi pe zi numai din cauza pieton(t)ilor). Drumuri bune si fara specimene.
      4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Nu fiti fraieri sa platiti din buzunar ceva pentru mosii sinucigasi care ii loviti (domane fereste)
        Polita RCA prevede despagubiri pentru vatamari corporale si decese echivalent a 2.500.000 euro pe 2009 si pagube materiale de 500.000 euro asta scrie la mine,din ce am inteles la tv ii dai copie ca la acidente normale si ii zici
        "Sa fi sanitar si spalate cu ea pe cap"
        Asta in cazu in care esti doar putin vinovat
        sigpic

Comment

• din ce stiu eu, polita RCA prevede despagubiri pentru accidentele soldate cu victime cu vatamari corporale grave (ex. invaliditate) sau deces
          sigpic

Comment

• Originally posted by aleXpeed View Post
            Dovada oglinda mea de la sofer care nu se mai pliaza, eram pe o straduta, mergeam normal, si pietonii merg ca la ei acasa, n-au nicio treaba. Ee, atunci am spus, nu mai evit pe nici unul, au trotuar liber, daca dau peste ei este vina lor, eu opresc la treceri, eu merg pe trotuar, sa respecte si ei nene. L-am luat pe unul care nu se daduse la o parte, vazuse masina, oglinda sarita, am fixat-o la loc dar nu o mai pot plia, e semi-rupta. Nu regret, "ai trotuar liber nene?" si el "da dar de obicei lumea nu prea merge pe el, nu m-ai vazut?" si i-am zis "tu nu stii domne' ca pietonii merg pe trotuar? Strada este pentru masini nu pentru pietoni, mai vroiai sa te si evit, nu? Nu-ti ajungea trotuarul". Nu a mai spus nimic, vina era a lui, eu mergeam regulamentar, incet. Ma scot din sarite specimenele astea care merg intentionat!! pe strada, sunt atent la copii sau la cei care chiar nu au trotuar din cauza masinilor parcate, dar in ziua aia chiar m-au apucat nervii, am testat situatia si uite ca s-a adeverit. Dupa oglinzi nu plang, oricum vreau de MCV.

Eu in locul tau il puneam sa imi plateasca oglinda. Vorbesc foarte serios.
            Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• @armadylo:
              2.500.000 euro ??? esti sigur?
              Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

• aleXpeed chiar vrei sa pui pe primul loc un rahat de plastic si pe ultimul loc viata unui om?
                sigpic

Comment

• si eu am mai intalnit zmei deastia care circula perpedes pe banda pe care merg eu legal cu masina...le dau un claxon scurt si tot ei ma injura imi arata degete...si urla de nebuni ca citez : Ce baaa nu iti ajunge strada?
                  pai nu merita sa le rupi oasele?
                  Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• @bogdan_1984:
                    aici nu cred ca e vorba de viata unui om ci de nesimtirea unora care cred ca au oriunde si in orice conditii doar drepturi.
                    Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

• In Bucuresti Taximetristii (majoritatea, nu toti) sunt o specie aparte cu apucaturi specifice si cu lipsa de gandire sau de bun simt..de exemple am parte in fiecare zi cu taxiuri parcate pe interzis in zone cheie unde isi gasesc ei clienti si unde ocupa o banda in acest sens, in intersectii unde nu-i vede nimeni nici macar Politia; dupa aceea au impresia ca ei nu trebuie sa semnalizeze, ca lor li se cuvine sa franezi cand ei schimba directia si tu sa fii atent, am ocazia si merg cu o duba de care nu-mi pasa si de cate ori pot la faze din astea nu-i iert si ii ating.
                      Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
                      Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb

Comment

• felicitari...pana acum 1-2 ani si la noi era sa...
                        Sincer la ora asta in brasov de multe ori am patit-o sa imi dea voie un taximetrist sa ies...sau sa fie om la volan.
                        Adevarul este ca si eu de cam 1 an sunt mult mai amabil in trafic ca altadata....dar ..daca incepem sa gandim lucrul asta fluidizeaza traficul, si nu in ultimul rand ne face sa avem o zi mai buna.

Comment

• Sa vedeti ce am patit mai inainte, mergeam pe un drum cu o banda pe sensul de mers si la un moment dat pe banda mea era oprita o masina si cu avariile puse, no m-am gandit ca are ceva probleme dar cum ma apropiam mai tare de ea am vazut ca nu are nimic, ma opresc in paralel cu ea ca era o femeie si ea ghici ce facea, vorbea la telefon radea de numa,ocupa toata banda de mers nesimtita, vai ce m-am enervat am vrut sa ma dau jos la ea sa o intreb cine p**a mea ti-a dat masina, deci asa nesimtire nu am mai vazut in viata mea, hai ca zic daca se urca cu jumate masina pe trotuar pt. ca avea loc dar ea nu, s-a crezut mai cu coarne io la astia le-as sparge toate rotile sa aibe motiv sa opreasca pe avarie.
                          sigpic

Comment

• stai sa vezi cand pe acelas drum cu o banda pe sens..si nimic mai mult...se opreste martalogul,coboara, incuie masina.si pleaca sa isi faca treaba de 2-5-10 minute...sa vezi atunci injuraturi..si vine si masina politiei..si in loc sa amendeze...depaseste cu greu..trece si isi vede de drum....
                            sau mai sunt unii care desi vad ca scrie pe poarta..NU PARCATI GARAJ opresc..ptr ca ei vezi Doamne..stau numai 5 minute.
                            Am vazut o data cum una a parcat in fata garajului, si-a pus avariile si a plecat in treaba ei....peste vreo 20 minute apare proprietarul garajului....nervos ca nu isi poate baga masina in curte injura si face urat....trec strada (ca se intampla in fata locului meu de munca) si ai sugerez sa ai mutam la aia masina in mijlocul drumului....proasta isi lasase si masina descuiata....am deschis usa..am scoso din viteza si am impinso drept in mijlocul drumului cu o banda pe sens....dupa claxoane de 20 de minute din partea tuturor participantilor la trafic care ocoleau cu greu masina din mijlocul drumului...apare si vaca.....si ia picat fata cand si-a vazut masina in mijlocul soselei....am ras cu lacrimi de ea.
                            Eu zic ca sia meritat-o. O sa invete sa nu mai parcheze aiurea.

Comment

• Daca as avea o masina mai veche coapta, i-as pune o bara de protectie in fata si i-as impinge pa astia de se cred mai smecheri sa se invete minte.
                              sigpic

Comment

• @TopCat da uite asa scrie la mine ar trebui sa scrie si la voi
                                Attached Files
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google