Pe mine ma enerveaza soferii care au BMW-uri, mertane noi etc de peste 200 CP si merg cu 20 km/h in oras si cu 60-70 km/h afara si incurca toata circulatia
Care soferi va enerveaza cel mai tare?
Collapse
X
-
Originally posted by SpownPe mine ma sicaneaza soferii de pe taxi, dube(marfa/maxi-taxi), si autorenuri(tiruri nene).
si inca una: soferii sa isi cumpere masini la care s-a inventat maneta de skimbare a benzii de mers(semnalizare), si sa isi tuneze masinile cu oglinzi mai mari .....hihihihiihiCel mai lent 1,6 8v
Comment
-
Multumesc soferului cu duba alba care a intrat azi de pe banda de facut stanga si mi-a taiat calea luand-o inainte, l-am claxonat si degeaba. Nesimtiti.
Comment
-
Astea in fiecare zi se intampla Andrei, nu avem ce face decat sa fim noi cu ochii in 4.Nu se mai tine cont de prioritate de nimic.Mi-e si frica cateodata cand este aglomeratie mare sa ies pe strada ca se gaseste un idiot sa faca tarambol.Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Pai in Constanta cand vin trebuie sa am nervii tari. Se merge in orasul ala cu 40-50 km/h, unu' n-ar trece de limita asta, cozi pe centura si cate nu sunt. Cel mai mult ma enerveaza aia care merg incet, cu 50 km/h pe banda 2. Acolo numai pe linia de tramvai trebuie sa mergi daca vrei sa mergi mai tare.
Comment
-
Acum cateva saptamani am lasat doi taximetristi (in situatii diferite si in zile difertie) sa se bage in fata mea, iesind de pe o straduta sau schimband banda si, atentie, mi-au multumit cu avariile. Astia chiar merita respectul meu, restul sunt niste nesimtiti.
Comment
-
Fratilor in Braila au inceput sa ma enerveze cei cu motoscuterele. Habar nu au reguli de circulatie, se baga si prin stanga si prin drepata ba chiar unu a tisnit prin fata mea. Va dati seama daca intra 1 tona de Logan in el ca il teleportam instant. Si necazuri cu ei am si din postura de sofer si din cea de pieton.Cel mai lent 1,6 8v
Comment
Comment