"Songuri Care Ne Plac"
Collapse
X
-
un colaj f. frumos pe o melodie care o ascult cu nostalgie:
Compact - Mi-e Tare Dor De Tine
Compact - Mi-e Tare Dor De TineA mai trecut un an din noiA fost si soare, au fost si ploi,Important este c-ai stat cu mine.Pastrez atatea amintiri,Eram frumo...
si inca o melodie f.f. frumoasa:
Compact - Cantec pentru prieteni
enjoy!Nu esti beat atata timp cat poti sa zaci intins pe parchet, fara sa te sprijini. (Murphy)
Comment
-
Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
-
-
Sunt in dubiu,cine a trecut la alta religie?Toata formatia Proconsul sau doar Bodo?I-am vazut de Craciun,ma rog,cu 2 zile inainte.Cantau toti cantece crestine,nu colinde,erau crestine...cum le zic ei.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Nu esti beat atata timp cat poti sa zaci intins pe parchet, fara sa te sprijini. (Murphy)
Comment
-
La inceput am avut impresia ca doar Bodo; acum cred ca toti, altfel ar fi fost o ruptura.
Propun DIRECTIA 5-Iti Multumesc.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Nu esti beat atata timp cat poti sa zaci intins pe parchet, fara sa te sprijini. (Murphy)
Comment
-
Eu raman consecvent muzicii romanesti de calitate; Holograf & Angela Gheorghiu- Nu mai e timp...Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Originally posted by IancuMIC View Post...
Propun DIRECTIA 5-Iti Multumesc.
Melodia asta va face parte din preferintele mele de acum inainte,MULTUMESC...Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Originally posted by D-FENS View PostMelodia asta va face parte din preferintele mele de acum inainte,MULTUMESC...
Placerea e de partea mea; sa promovam totusi muzica romaneasca de calitate.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
Comment