Cati Dintre Voi Aveti De Sustinut Lucrarea De Licenta??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cati Dintre Voi Aveti De Sustinut Lucrarea De Licenta??

Va intreb deoarece si eu ma numar printre studentii absolventi,iar joi sau vineri voi sustine examenul de licenta!!!

Eu in urma cu 4 ani...Nota 8...

Comment

Felicitari!!!!
      Am ceva emotii,desi proba va fi doar orala!!!
      S-a scos proba scrisa,dar trebuie sa imi fac un spechh,un discurs ceva!!

Comment

La mine a fost prezentare proiect...Si scris...La oral sincer am avut cele mai mari emotii..
        Felicitari se dau de la 9 in sus, nu la 8
        Mult succes!

Comment

Mersi mult!!!!
          Sper sa fie bine!!

Comment

Relatii Internationale la SPIRU HARET, I.D., pe 5 iulie. Altceva nu mi-am putut permite din cauzele timp/bani...Mi-a placut pentru ca multe se leaga de meseria pe care o practic.
            LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Fac o paranteza ca mi-am amintit de la Gusi!...La un examen tin minte ca profesorul era ceva mare prin cadrulla Vama (nu mai retin ce) si ne-a spus din start ca la aducerea lucrarii la catedra se va face si controlul Antitero...Adica buletinul sau carnetul de student!
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Acum sustinerea lucrarii de licenta e floare la ureche, ai o lucrare de facut si aia copiata de la altii, o sustinere de 10 min asupra lucrarii, pana acum era cat de cat mai serioasa obtinerea licentei, eu am avut de invat 3 materii, la fiecare materie cate 2 autori fiecare cu cartea lui, am invatat o luna intrega de dimineata pana seara, sustinerea lucrarii de licenta a fost partea cea mai simpla.

Comment

Astazi am scapat si eu de licenta!!!
                  Am luat 8.25,dar dupa cum a spus TWeety felicitarile vin de la 9 in sus!!!

Comment

Si acum care va ganditi si la un master?...Sau va multumiti doar cu facultatea?

Comment

Pai eu normal ca ma gandesc la master,pentru ca ti se va cere obligatoriu!!
                      De fapt la mine e cam oblligatoriu deoarece eu am prins doar 3 ani in loc de 4,iar masterul este enorm de important pentru mine!!
                      E un fel de continuitate!!
                      La mine e de 2 ani daca nu ma insel!!
                      P.S. Am terminat administratie publica!!

Comment

Si eu trebuie sa dau licenta undeva in perioada 7-11 iulie la Inginerie Electrica, dar eu am terminat 5 ani de facultate asa ca termin cu specializare, masteratul fiind optional doar daca vrei sa mai faci o specializare mai amanuntzita.

Insa , pentru cei care termin 4 sau 3 la inginerii sau 3 la teoretice, cam e necesar MASTERul pentru a avea o specializare.
                        Nebunii astia au redus facultatea la ce era COLEGIU inainte.

Comment

Pe 25.06.08 am terminat si eu la administrati publica la Bacovia nota 9 dupa 4 ani dar scap de master macar pana ma gandesc sa fiu sef .Mai trebuie ECDL-ul pana la sfarsitul anului si dupa aia termin ca altfel ma duc cu fica mea la scoala daca mai continu mult . FELICITARI tuturor si nu uitati cat mai multa DISTRACTIE ca viata e prea scurta.

Comment

Originally posted by GLDexTer View Post
                            Si eu trebuie sa dau licenta undeva in perioada 7-11 iulie la Inginerie Electrica, dar eu am terminat 5 ani de facultate asa ca termin cu specializare, masteratul fiind optional doar daca vrei sa mai faci o specializare mai amanuntzita.

Insa , pentru cei care termin 4 sau 3 la inginerii sau 3 la teoretice, cam e necesar MASTERul pentru a avea o specializare.
                            Nebunii astia au redus facultatea la ce era COLEGIU inainte.
                            Si cei cu patru ani au specializare (cum zici tu :P), nu-ti trebuie master neaparat.

Doar cei cu trei ani acum au nevoie si de master ca sa fie considerati cu studii complete. :P

Oricum bafta celor care au examenul de licenta anul acesta :-)

S.
                            I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

Inginerii de profil tehnic trebuie sa termine 5 ani ca sa aibe si specializare.
                              Inginerii teoretici trebuie sa faca 4 ani pentru a termina cu specializare.
                              Toti cei care termina in mai putini ani, decat ce e mentionat in categoriile de mai sus, nu termina cu specializare asa ca au nevoie de MASTER pentru a avea o diploma echivalenta cu cei care termina 5 respectiv 4 ani.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google