Va intreb deoarece si eu ma numar printre studentii absolventi,iar joi sau vineri voi sustine examenul de licenta!!!
Cati Dintre Voi Aveti De Sustinut Lucrarea De Licenta??
Collapse
X
-
Fac o paranteza ca mi-am amintit de la Gusi!...La un examen tin minte ca profesorul era ceva mare prin cadrulla Vama (nu mai retin ce) si ne-a spus din start ca la aducerea lucrarii la catedra se va face si controlul Antitero...Adica buletinul sau carnetul de student!In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Acum sustinerea lucrarii de licenta e floare la ureche, ai o lucrare de facut si aia copiata de la altii, o sustinere de 10 min asupra lucrarii, pana acum era cat de cat mai serioasa obtinerea licentei, eu am avut de invat 3 materii, la fiecare materie cate 2 autori fiecare cu cartea lui, am invatat o luna intrega de dimineata pana seara, sustinerea lucrarii de licenta a fost partea cea mai simpla.
Comment
-
Pai eu normal ca ma gandesc la master,pentru ca ti se va cere obligatoriu!!
De fapt la mine e cam oblligatoriu deoarece eu am prins doar 3 ani in loc de 4,iar masterul este enorm de important pentru mine!!
E un fel de continuitate!!
La mine e de 2 ani daca nu ma insel!!
P.S. Am terminat administratie publica!!
Comment
-
Si eu trebuie sa dau licenta undeva in perioada 7-11 iulie la Inginerie Electrica, dar eu am terminat 5 ani de facultate asa ca termin cu specializare, masteratul fiind optional doar daca vrei sa mai faci o specializare mai amanuntzita.
Insa , pentru cei care termin 4 sau 3 la inginerii sau 3 la teoretice, cam e necesar MASTERul pentru a avea o specializare.
Nebunii astia au redus facultatea la ce era COLEGIU inainte.
Comment
-
Pe 25.06.08 am terminat si eu la administrati publica la Bacovia nota 9 dupa 4 ani dar scap de master macar pana ma gandesc sa fiu sef .Mai trebuie ECDL-ul pana la sfarsitul anului si dupa aia termin ca altfel ma duc cu fica mea la scoala daca mai continu mult . FELICITARI tuturor si nu uitati cat mai multa DISTRACTIE ca viata e prea scurta.
Comment
-
Originally posted by GLDexTer View PostSi eu trebuie sa dau licenta undeva in perioada 7-11 iulie la Inginerie Electrica, dar eu am terminat 5 ani de facultate asa ca termin cu specializare, masteratul fiind optional doar daca vrei sa mai faci o specializare mai amanuntzita.
Insa , pentru cei care termin 4 sau 3 la inginerii sau 3 la teoretice, cam e necesar MASTERul pentru a avea o specializare.
Nebunii astia au redus facultatea la ce era COLEGIU inainte.
Doar cei cu trei ani acum au nevoie si de master ca sa fie considerati cu studii complete. :P
Oricum bafta celor care au examenul de licenta anul acesta :-)
S.I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
-
Inginerii de profil tehnic trebuie sa termine 5 ani ca sa aibe si specializare.
Inginerii teoretici trebuie sa faca 4 ani pentru a termina cu specializare.
Toti cei care termina in mai putini ani, decat ce e mentionat in categoriile de mai sus, nu termina cu specializare asa ca au nevoie de MASTER pentru a avea o diploma echivalenta cu cei care termina 5 respectiv 4 ani.
Comment
Comment