If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
am zis ca eu vreau sa ma duc pe partea cu sibiu....
am tot cautat pe net..gasesc o suta de porcarii...dar o harta calumea de ex...nu gasesc...si mie lene sa cobor la masina acum...
Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Din momentul in care treci calea ferata de la iesirea din Brasov spre Codlea ai fix 182 km pana la Barajul Vidraru iar ca timp ar trebui sa iti ia aprox 3 ore. Pana la Balea Lac ai fix 128 km si ar trebui sa ajungi in 2h si 10 min.
Traseu: Brasov - Codlea - Fagaras - Arpasu de jos - Cartisoara - Balea Lac - Vidraru.
La intoarcere ti-as recomanda sa faci traseul Campulung - Rucar - Bran - Rasnov - Brasov. ( distanta de la Baraj pana in Brasov este de 152 de km pe acest traseu si chiar ai ce vedea)
Am facut pe gps traseul asa ca mergi pe incredere ;) Ai mare grija cata benzina pui ca masina o sa consume altfel la urcarile pe munte...
o sa planga suspeniile pe drumu ala .
eu am facut anu trecut cu suspesia stock si m`am blestemat singur ...dapai acuma cu arcurile schimbate , nici nu ma gandesc.
De la barajul vidraru, cam 20 km este drumul cu denivelari, trebuie mers cu grija...in schimb mai sus au inceput sa asfalteza si mergi de ti-e mai mare dragul
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
am si eu un logan laureate ph2 1.4mpi cu vreo 3700km la bord.....as vrea sa merg saptamana viitoare pe transfagarasan cu niste prieteni...deci o sa fim 4 in masina..o sa am probleme cu urcarea?eu as vrea sa merg de la Cartisoara spre Curtea de arges.
Acum 2 sapt am fost pe la cheile bicazului si lacu rosu si n-am avut probleme,s-a descurcat foarte bine masina
Urca fara probleme! Tine motorul in turatia de cuplu, adica foloseste-l corect si va fi totul in regula. La coborare foloseste treapta 2, maxim-maxim 3 pentru frana de motor...vei avea economie de carburant substantiala sau mai bine zis, iti mai scoti parleala din benzina consumata la urcare.
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Am fost si anul acesta pe TF. Mai exact pe 21 iulie - dinspre Sibiu spre Curtea de Arges.
Superb.... Pacat de drumul din judetul Arges. E plombat, mai sunt si gropi, au inceput sa si asfalteze. Poate o sa-l repare.
La coborare - treapta 3 si 2 din varf pana la baza muntelui, dar se poate merge si cu tr 4 in frana de motor. Depinde de stilul fiecaruia.
Nu mai speriati oamenii atat cu gropile de pe TF. Nu sunt nici pe departe atat de adanci ca sa iti rupi masina. Oricum nu te duci acolo sa faci raliu... nu de alta dar nu ai timp sa admiri peisajele...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment