Transfagarasan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cum am promis am venit cu poze foarte bun drumul pe partea sibiului dar pe partea de arges este rau si tot petecit !!
    Attached Files

Comment

• Am fost si eu ieri pe Transfagarasan si tind sa-i dau dreptate lui Radu in privinta calitatii drumului. Sunt sectoare unde daca mergi cu cel mult 50-60 km/h zici ca se rupe masina-n doua...asta datorita numeroaselor petice care, din pacate, nu sunt deloc la acelasi nivel cu asfaltul. Intr-adevar, portiunile nou asfaltate sunt mai rapide, insa ce rost are sa mergi cu viteza cand ai in dreapta si in stanga asa peisaje superbe. Traseul a fost Pitesti-Curtea de Arges-Barajul Vidraru-Lacul Balea (am facut un popas si la Cetatea Poienari). Sper sa mai ajung pe acolo cat de curand.

Eine Runde Nordschleife mit Walter Röhrl

Comment

• daca ala-i drum prost, atunci eu ma spanzur...
        vreti sa vedeti drum prost? atunci nu treceti prin crucea de la vatra dornei catre izvorul muntelui
        sigpic

Comment

• Nu m-am referit la tot traseul, ci doar la anumite sectoare intre Vidraru si Balea Lac. Si da, asa e, sunt altele foarte proaste, insa fiind un drum destul de circulat, eu zic ca ar fi trebuit sa arate ceva mai bine.

Comment

• aaa, asta-i altceva ceva, asa mai vorbim
            stiu cum e drumul, dar nu e de speriat, nu are nimic masinuta, se comporta exact asa cum ar trebui, garda la sol inalta, posibilitati nelimitate (aporape), articulatii rezistente, asa ca se poate circula pe acel traseu fara nici un fel de ezitare
            sus la balea lac un frig de clantaneau dintii. cred ca acolo am racit, dar am fost echipat adecvat
            apropo, ultimii care ati fost, nu ati vazut zapada?
            sigpic

Comment

• Nu, zapada nu a fost chiar deloc. Sincer, nu ma asteptam, dar asta e. O sa-ncerc mai pe la toamna, poate atunci am mai mult noroc.

Comment

• Drumul pe partea de arges este rau eu asa il consider sa le fie rusine ca numai acuma la sfarsit de sezon se apuca sa il peteceasca ,bogdan daca vres sa vezi drum rau sa te duci pe valea lotrului sa vezi drum de piatra si pamant !!!
                Last edited by radu2008; 24 August 2009, 22:01.

Comment

• Salut,e inchis in perioada asta transfagarasanul?
                  Auzisem parca ca pana pe 30 iunie.
                  Vreau si eu sa ajung pe acolo
                  sigpic
                  !

Comment

• intotdeauna este inchis in perioada asta. perioada in care e deschis este 1 iulie-30 octombrie (daca nu ma insel)
                    sigpic

Comment

• Asteptati sa mai vina caldura putin!

Comment

• La naiba si aveam o planificare pe 24 acum sau 5 iunie
                        Last edited by vdmihai; 15 May 2010, 16:58.
                        sigpic
                        !

Comment

• si eu abia astept primul drum pe Transfagarasan sa vina vara!!!

Comment

• La 1iulie stiu ca se deschide. Anul trecut pe vremea asta ma-a prins o zapada de abia am coborat de acolo.

Comment

• Am fost de 2 ori pe Transfagarasan, si anul acesta daca ajung la intalnirea de la SIBIU din Iulie, mai trec odata pe acolo:d
                              My Ride BR 86 TIV Mai Furios Si Mai Iute

Comment

• Am vazut la tv ca transfagarasanul este deschis pana la Balea Lac pe drumul dinspre Sibiul.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google