Cum am promis am venit cu poze foarte bun drumul pe partea sibiului dar pe partea de arges este rau si tot petecit !!
Transfagarasan
Collapse
X
-
Am fost si eu ieri pe Transfagarasan si tind sa-i dau dreptate lui Radu in privinta calitatii drumului. Sunt sectoare unde daca mergi cu cel mult 50-60 km/h zici ca se rupe masina-n doua...asta datorita numeroaselor petice care, din pacate, nu sunt deloc la acelasi nivel cu asfaltul. Intr-adevar, portiunile nou asfaltate sunt mai rapide, insa ce rost are sa mergi cu viteza cand ai in dreapta si in stanga asa peisaje superbe. Traseul a fost Pitesti-Curtea de Arges-Barajul Vidraru-Lacul Balea (am facut un popas si la Cetatea Poienari). Sper sa mai ajung pe acolo cat de curand.
Comment
-
aaa, asta-i altceva ceva, asa mai vorbim
stiu cum e drumul, dar nu e de speriat, nu are nimic masinuta, se comporta exact asa cum ar trebui, garda la sol inalta, posibilitati nelimitate (aporape), articulatii rezistente, asa ca se poate circula pe acel traseu fara nici un fel de ezitare
sus la balea lac un frig de clantaneau dintii. cred ca acolo am racit, dar am fost echipat adecvat
apropo, ultimii care ati fost, nu ati vazut zapada?sigpic
Comment
-
-
Am fost de 2 ori pe Transfagarasan, si anul acesta daca ajung la intalnirea de la SIBIU din Iulie, mai trec odata pe acolo:d
Comment
Comment