If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ultima oara am fost cand s-a tinut Regionala Sibiu
din Sibiu si pana la Balea lac, bun, bun, dar dupa ce treci tunel pe Valea Argesului pana la Vidraru...crima, fratilor, crima, cei cu arcuri sport, nu le recomand sa treaca pe acolo, e jale si durere mare!
acum e randul meu sa cer informatii.
stie cineva cum se cheama complexul sau vilele dinaintea satului cartisoara de pe traseu. cand coborati de sus de la balea lac spre cartioasa (sibiu) pe partea stanga sunt aceste vile.
am nevoie de cateva pareri si sfaturi.
in vara vreau sa plec la o plimbare cu loganul meu 1.4, MPI chiar).
si mi-am facut un traseu:
Plecare Craiova - Pitesti - Curtea de Arges (Vidraru) - Sibiu si inapoi, dar nu stiu daca traseul de intoarcere sa fie cam acelasi sau sa ocolesc pe alta parte(la asta o sa mai negociez)
In primul rand cam cum credeti ca s-ar comporta loganul (1.4) pe traseul asta avand in vedere ca drumul va fi numai pe munte aproape si masina va fi putin cam incarcata. (4 persoane+bagaje), iar in al doilea rand, stiu ca suna cam aiurea intrebarea, dar la un stil de mers linistit, cati litri de benzina mi-ar manca? (dupa calculele mele sunt in jur de 700 km dus - intors)
A, si era sa uit, cei care ati mai facut traseul pitesti - sibiu, care ar fi locurile pe unde am putea innopta si fara sa avem parte de surprize neplacute, gen ursi, persoane cu prea mult chef de distractie si prea turmentate.(ceva mai linistit). Multumesc anticipat.!!!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment