Transfagarasan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Masina s-a comportat foarte bine.N-am incercat cu spatele,dar sigur rezista.

Comment

ai fost acum recent??e deschis drumul?

Comment

oficial pana la inceputu lui Iunie ii dau drumul.Dar am o nelamurire cat timp drumul este inchis,cine are grija sa nu se urce mai sus cu masina?E vreun echipaj de politie?

Comment

pai daca e zapada e imposibil!!! iar daca nu este zapada, eu stiam ceva de niste santinele sau cum le-or zice......

Comment

Drumul este deschis in perioada 1 iulie 1 noiembrie oficial dar se poate amana data deschideri in functie de conditiile meteo!

Comment

cand sunt depusi 2 m de zapada pe sosea nu trebuie nici un echipaj de politie sau santinela , zapada insisi sta de straja si pazeste acest traseu mirific,.......in 14 sep 2008 la ora 6.30 am urcat cu o remorca agatat de mine ,in conditii de ceata cu depunere, incitant dar destul de periculos , un sfat ........muntele nu iarta ,iar de gresit ,nu-mai odata poti gresi .
              http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

Sper ca vara asta sa fac Transfagarasanu cu bicicleta ... adica Curtea de Arges-Balea Lac .... sau Vidraru-Balea Lac ... vad eu de unde incep ... deci daca vedeti 3 persoane cu bicicletele care incearca sa urce la Balea sau coboara de la Balea unu din ei o sa fiu eu ...

Comment

In luna august este cel mai bine sa se strabata acest traseu in aceasta perioada sunt sanse mici sa se prinda ceata pe traseu!

Comment

Nu exista niciun fel de santinele sau echipaje sau mai stiu eu ce;
                    pur si simplu e infundat de zapada ..adica e zapada de 2m..nu ai ce sa faci ..
                    Iar inspre mai-iunie cand se mai topeste din zapada sunt inchise portile de la tunel, pana cand se deschide oficial .
                    Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

• Am fost astazi la Vidraru , frumos ,vreme buna si aglomeratie cat cuprinde .Nu am urcat mai sus pentru ca am ajuns tarziu (cam pe la ora trei) si nu avea rost.

Comment

• A fost cineva de curand pe Transfagarasan?
                        INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

• De la 1 se deschide oficial!

Comment

• Asta stiu, da' la radio am auzit ca se poate trece si acum.
                            INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

• A fost cineva acuma 2 saptamani si nu a putut inainta ca era zapada mare pe unele portiuni ma refer pe partea de la Sibiu!

Comment

• Duminica pina la vidraru,dar mai jos erau anunturi "inchis km 104".

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google