Transfagarasan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am trecut eu sambata de la Sibiu spre Curtea de Arges si e deschis, dar e asfaltul cam naspa.
    INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

• A fost o colega a sotiei cu un matiz pana la Balea duminica . A spuns ca era zapada pe anumite portiuni dar se putea trece fara probleme.
      Last edited by madi; 15 June 2009, 19:47.

Comment

• saptamana viitoare cred ca ma duc si eu...
        sigpic

Comment

• Sa-ti iei haine groase, ca e frig de mori p-acolo.

Comment

• ti-am deschis apetitul la transfagarasan sinx? )
            sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Se poate traversa foarte bine Transfagarasanul, cu toate ca drumul este oficial inchis. Mai este ceva zapada la Balea Lac, dar nesemnificativa. Asfaltul este cam deteriorat pe lungimea lacului pana la baraj, dar este foarte bun in Jud. Sibiu, de la Balea lac, Balea Cascada, DN 1 respectiv Sibiu-Brasov.
              Noi, cei din Sibiu, Cluj si Brasov, tocmai am parcurs acest traseu, duminica cand ne-am intors de la Mioveni.
              Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)

Comment

• da jokere... TU mi l-ai deschis
                vreau sa ma plimb si eu ca tot am cateva zile libere si am zis ca merita. Ma gandeam sa ma opresc la Albota la pastravarie ( am inteles ca este una pe acolo). Stie cineva mai exact?
                sigpic

Comment

• daca nu plec la constanta sambata ,ata la albota ma priponesc si o sa iau notite,nr de tel .imagini ,cu si fara ........tot tacamul .........
                  http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

• nu am fost niciodata pe transfagarasan, dar este unul din lucrurile scrise pe lista "de facut". pozele voastre sunt superbe si abia astept sa o intaind la drum.
                    sigpic

Comment

• Transfagarasanul este un traseu greu dar nu imposibil, luati-va termosul cu ceai fierbinte si aparatele foto la voi, dupa primul traseu o sa vrei sa-l mai faci odata. Chiar este frig acum o luna de zile un coleg a fost dar la trecut foarte greu din cauza ca a fost gheata si ceata foarte densa. Drum bun !

Comment

• pot spune cu respect ca nu exista un drum la fel de spectaculos in Romania ,nu se poate compara sau nu exista termeni de comparatie ,dar grija mare ,muntele nu iarta ,indiferent ca il iei la pas ,sau cu doua sau cu patru roti,grija la ceata si caderile de piatra ..................
                        http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

• Cei care au fost recent pot sa puna cateva poze!

Comment

• Originally posted by blackufo View Post
                            pot spune cu respect ca nu exista un drum la fel de spectaculos in Romania ,nu se poate compara sau nu exista termeni de comparatie ,dar grija mare ,muntele nu iarta ,indiferent ca il iei la pas ,sau cu doua sau cu patru roti,grija la ceata si caderile de piatra ..................
                            Eu cred ca exista Transalpina
                            Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

• Am fost azi vara pe acolo este super frumos !

Comment

• Originally posted by radu2008 View Post
                                Cei care au fost recent pot sa puna cateva poze!
                                Poze facute sambata 13 iunie:
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google