If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ideia e asa....As vrea si eu sa fac Transfagarasanu dar(cu suspensi sport si bara)nam nici o sansa....OK las bara acasa...Dar mai mult nu am cum...Ce traseu imi recomandati...Dar sa fie ok...Sa nu am probleme , sa lovesc pacolo....???Prin augus as vrea sa merg...Poate merem mai multe masini?
Ideia e asa....As vrea si eu sa fac Transfagarasanu dar(cu suspensi sport si bara)nam nici o sansa....OK las bara acasa...Dar mai mult nu am cum...Ce traseu imi recomandati...Dar sa fie ok...Sa nu am probleme , sa lovesc pacolo....???Prin augus as vrea sa merg...Poate merem mai multe masini?
De ce sa n-ai cum ? Drumul nu e mai prost decat in anumite zone din Bucuresti. Daca mergi pe aici cu bara noua, ti-am vazut-o pe my ride si e faina rau, nu cred ca o sa ai probleme. Ultima data cand am fost era un tip cu un VW Golf IV super misto facuta si cu o garda la sol ce nu cred ca depasea 7-8 cm si nu a avut nicio problema. Daca nu te dai tare la ea pe serpentine si o tii pe drum, totul e ok.
Din ce am planificat eu, o sa ajung Duminica dimineata pe la 7 in Bucuresti, e aglomerata centura asa de dimineata? Mi-e ca imi prind urechile prin oras, cred ca ma ratacesc si fara masina
Daca nu cumva ai rezolvat intre timp :
Cand intri in oras de pe A2 mergi drept inainte pana la un Mc Donald's ( Dristor se numeste zona ) mergi tot inainte spre pasajul Marasesti ( de la Mc ai 4 semafoare parca ) , dupa pasaj iarasi inainte pana dai de un parc ( Carol unde mai aduna Golanistii / dupa ce iesi din pasaj treci peste un rau - Dambovita ) , ocolesti parcul prin dreapta , urci in sus , ajung la un semafor , dupa semafor tii linia de tramvai . Unde o ia tramvaiul la dreapta o iei si tu ( ai intrat pe Trafic Greu ) mergi pana in capat la un rond ( Razoare ) , tii linia de tramvai in continuare mergi drept , vei avea in dreapta un pasaj ( Lujerul ) , mergi inainte , tramvaiul o va lua la dreapta , tu la fel ( vei avea ambele linii de tramvai pe dreapta ), mergi pana vei avea pe dreapta o autogara ( tramvaiul nu merge pana aici ) , acolo virezi stanga ( Bdul Iuliu Maniu ) si iesi direct in A1 . Cel mai scurt drum si mai usor pentru cine nu cunoaste Bucurestiul . Centura nu o recomand , de obicei e rupere . Daca mai vrei detalii da-mi pm .
Sau pune in practica ce ti-a zis Florynelu . Bafta .
Poze facute duminica 13 iulie 2008 pe Transfagarasan si Balea Lac. Pe portiunea sibiana (Sibiu- Balea Lac), drumul este bun. Multa lume, timp frumos.
HAI LA DRUM! Merita sa vedeti una din realizarile de exceptie ale romanilor.
Transfagarasanul l-am facut la sf lui mai, in doua randuri...Cartisoara -->6 km Balea Lac....Si a doua zi...Pe partea aialalta, pana mai aveam 4 km pana la Balea...Drumul a fost acceptabil, Partea dinspre Sibiu Destul de buna, dar partea dinspre Vidraru...Imi amintea de gropile din Bucuresti...Semana cu strazile din Ferentari...:d
M-am hotarat , fac si eu transfagarasanul .Ideea e ca nu am decat 2 zile la dispozitie si vreau sa - l fac dinspre curtea de arges spre sibiu si de acolo sa vin pe valea oltului .
ce posibilitati de cazare am prin jurul sibiului . Se poate si ceva numere de telefon pt o eventuala rezervare ?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment