Am trecut eu sambata de la Sibiu spre Curtea de Arges si e deschis, dar e asfaltul cam naspa.
Transfagarasan
Collapse
X
-
-
Sa-ti iei haine groase, ca e frig de mori p-acolo.
Comment
-
Se poate traversa foarte bine Transfagarasanul, cu toate ca drumul este oficial inchis. Mai este ceva zapada la Balea Lac, dar nesemnificativa. Asfaltul este cam deteriorat pe lungimea lacului pana la baraj, dar este foarte bun in Jud. Sibiu, de la Balea lac, Balea Cascada, DN 1 respectiv Sibiu-Brasov.
Noi, cei din Sibiu, Cluj si Brasov, tocmai am parcurs acest traseu, duminica cand ne-am intors de la Mioveni.Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)
Comment
-
daca nu plec la constanta sambata ,ata la albota ma priponesc si o sa iau notite,nr de tel .imagini ,cu si fara ........tot tacamul .........
Comment
-
Transfagarasanul este un traseu greu dar nu imposibil, luati-va termosul cu ceai fierbinte si aparatele foto la voi, dupa primul traseu o sa vrei sa-l mai faci odata. Chiar este frig acum o luna de zile un coleg a fost dar la trecut foarte greu din cauza ca a fost gheata si ceata foarte densa. Drum bun !
Comment
-
pot spune cu respect ca nu exista un drum la fel de spectaculos in Romania ,nu se poate compara sau nu exista termeni de comparatie ,dar grija mare ,muntele nu iarta ,indiferent ca il iei la pas ,sau cu doua sau cu patru roti,grija la ceata si caderile de piatra ..................
Comment
-
Originally posted by blackufo View Postpot spune cu respect ca nu exista un drum la fel de spectaculos in Romania ,nu se poate compara sau nu exista termeni de comparatie ,dar grija mare ,muntele nu iarta ,indiferent ca il iei la pas ,sau cu doua sau cu patru roti,grija la ceata si caderile de piatra ..................Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN
Comment
-
Originally posted by radu2008 View PostCei care au fost recent pot sa puna cateva poze!
Comment
Comment