Transfagarasan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cred ca o sa ma duc si eu saptamana vitoare la Balea .... deh plecam tot grupu cu bicicletele ... sper sa reusim sa ajungem ;)

Comment

• Stie cineva daca e deschis TF? As vrea sa-i mai fac o vizita cam in 2 saptamani (15-20 iulie). Auzisem de prin vorbe ca e inchis din cauza ploilor. E adevarat?
      GL-22-TOF

Comment

• Sper ca nu e adevarat. Cam in aceiasi perioada am sa fiu si eu prin zona. Drum bun.
        sigpic
        Play ManagerLeague

Comment

• am fost sambata, e deschis pana la balea cascada (dinspre cartisoara)
          Dacia Logan Prestige, 1.6 16V, gri comet...

Comment

• Multumesc de informatie. Oricum, vreau sa-l trec dinspre Sibiu spre Curtea de Arges. Poate se deschide complet in curand.
            GL-22-TOF

Comment

• din cate stiu eu in iulie si august e deschis complet, sa speram ca asa va fi, si eu vreau sa mai trec pe acolo, e o zona minunata...
              Dacia Logan Prestige, 1.6 16V, gri comet...

Comment

• se gasesc locuri unde sa opresti sa faci poze, stai linistit

Comment

• si eu vreau sa merg pe acolo...dupa ce particip la nationala de la sibiu, vreau sa admir peisajul de sus...si apoi la maree....
                  Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

• Este descis ,drumul pe partea de la sibiu este super bun dar pe partea la arges nu este foarte bun!

Comment

• Am fost eu saptamana trecuta si era deschis... va recomand sa opriti la Pastravaria Albota sa mancati un pastrav la tigaie. De la lac spre Sibiu drumul este impecabil... de la lac spre Curtea de Arges mai are gauri pe ici, colo.
                      sigpic

Comment

• De astazi 1 iulie, Transfagarasanul este deschis oficial! Drum bun si peisaje placute!
                        Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)

Comment

• Originally posted by sinx View Post
                          Am fost eu saptamana trecuta si era deschis... va recomand sa opriti la Pastravaria Albota sa mancati un pastrav la tigaie. De la lac spre Sibiu drumul este impecabil... de la lac spre Curtea de Arges mai are gauri pe ici, colo.
                          Si cat a fost pastravul la tigaie

Comment

• Abia astept sa plec la Zalau vara asta sa respire si a mea aer de munte adevarat. O singura data am fost pe Transfagarasan in calitate de pasager acum 2 ani tot spre Zalau dar drumul de la Curtea de Arges pana la Balea Lac nu a fost asa de bun precum cel de la Balea Lac spre Sibiu.....abia astept.
                            4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• la fel e si acum....dar ptr peisaje..meriti sa-ti rupi putin masina...
                              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Originally posted by radu2008 View Post
                                Si cat a fost pastravul la tigaie
                                A fost 18 lei cu tot cu mamaliguta si sosul de usturoi... da un search pe google ( Albota ) si o sa gasesti site-ul pastravariei... inclusiv meniul cu preturile!
                                Cea mai tare faza este ca iti poti prinde tu pestele si apoi sa il dai la bucatar sa il gateasca... mai, mai ca misca in farfurie de proaspat ce este!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google