Maine, incepand cu ora 8 AM voi purcede din nou pe Transfagarasan. Revin cu poze, de data asta
Transfagarasan
Collapse
X
-
Cateva fotografii de vineri de pe Transfagarasan
PS: Mi-a fost prea greu sa aleg cateva mai graitoare...cunoscatorii stiu de ceIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
eu am un pic de mura in c.. , ca vreau sa ma duc sambata asta...dar am umed pe sub motor...de la pinion sinterom..nu curge...doar umed..(pata veche,poveste de vreo luna asa...)
Cred ca am sa ma risc totusi...cu ocazia asta macar vad daca va curge mai tare sau nu...
dar tot frica imi e..sa nu ma lase pe drumUn om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
In afara de frumusetile drumului, nu am simtit nici un fel de problema in parcurgerea traseului. Nu am condus ca la raliu iar la coborare, de la Balea Lac pana la Capataneni Pamanteni am consumat nici 2 l de benzina...sa zic ca sunt vre-o 60 de km distanta...mers preponderent in treapta 2 sau 3 cu frana de motorIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Originally posted by mumus View Poststie cineva..este inchis drumul..dinspre brasov...sibiu,
oare cati km sunt exact intre brasov -lac balea-vidraru... ?
Originally posted by mumus View Poststie cineva..este inchis drumul..dinspre brasov...sibiu,
oare cati km sunt exact intre brasov -lac balea-vidraru... ?
Distanta: 173.6 kilometri, Durata: 3 ore 29 minute
Comment
Comment