Transfagarasan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• am zis ca eu vreau sa ma duc pe partea cu sibiu....
    am tot cautat pe net..gasesc o suta de porcarii...dar o harta calumea de ex...nu gasesc...si mie lene sa cobor la masina acum...
    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Din momentul in care treci calea ferata de la iesirea din Brasov spre Codlea ai fix 182 km pana la Barajul Vidraru iar ca timp ar trebui sa iti ia aprox 3 ore. Pana la Balea Lac ai fix 128 km si ar trebui sa ajungi in 2h si 10 min.
      Traseu: Brasov - Codlea - Fagaras - Arpasu de jos - Cartisoara - Balea Lac - Vidraru.

La intoarcere ti-as recomanda sa faci traseul Campulung - Rucar - Bran - Rasnov - Brasov. ( distanta de la Baraj pana in Brasov este de 152 de km pe acest traseu si chiar ai ce vedea)

Am facut pe gps traseul asa ca mergi pe incredere ;) Ai mare grija cata benzina pui ca masina o sa consume altfel la urcarile pe munte...

Numai bine!
      sigpic

Comment

• atentie drumul dintre balea lac si vidraru este destul de sifonat ....pana acum erau gropi acum de cand sa plombat sunt damburi
        Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
        prost.

Comment

• mai bine denivelari decat gropi. inseamna ca se poate circula modest pe traseul acesta?
          sigpic

Comment

• Se circula moderat....noi lcp o sa revenim de la nationala de la sibiu pe transfagarasan
            Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
            prost.

Comment

• o sa planga suspeniile pe drumu ala .
              eu am facut anu trecut cu suspesia stock si m`am blestemat singur ...dapai acuma cu arcurile schimbate , nici nu ma gandesc.

Comment

• De la barajul vidraru, cam 20 km este drumul cu denivelari, trebuie mers cu grija...in schimb mai sus au inceput sa asfalteza si mergi de ti-e mai mare dragul
                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Asa un drum de frumos si vizita de multa lume nu sunt in stare sa il intretina ca la carte dar nu are rost sa ne miram ca traim intr-o tara misto!

Comment

• mersi ptr toti ptr informatii...sunteti de treaba.
                    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• am si eu un logan laureate ph2 1.4mpi cu vreo 3700km la bord.....as vrea sa merg saptamana viitoare pe transfagarasan cu niste prieteni...deci o sa fim 4 in masina..o sa am probleme cu urcarea?eu as vrea sa merg de la Cartisoara spre Curtea de arges.
                      Acum 2 sapt am fost pe la cheile bicazului si lacu rosu si n-am avut probleme,s-a descurcat foarte bine masina

Comment

• pfff, ce probleme crezi ca o sa ai?
                        don't worry, be happy!
                        deci pan' la urma ai fost pe acolo. cum ti s-o parut drumul? a fost asa cum ti-am zis?
                        Last edited by bogdan_1984; 23 July 2009, 18:50.
                        sigpic

Comment

• Urca fara probleme! Tine motorul in turatia de cuplu, adica foloseste-l corect si va fi totul in regula. La coborare foloseste treapta 2, maxim-maxim 3 pentru frana de motor...vei avea economie de carburant substantiala sau mai bine zis, iti mai scoti parleala din benzina consumata la urcare.
                          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• mai bine mergi catre sibiu,....am inteles ca spre curtea de arges e rau drumul

Comment

• Am fost si anul acesta pe TF. Mai exact pe 21 iulie - dinspre Sibiu spre Curtea de Arges.
                              Superb.... Pacat de drumul din judetul Arges. E plombat, mai sunt si gropi, au inceput sa si asfalteze. Poate o sa-l repare.
                              La coborare - treapta 3 si 2 din varf pana la baza muntelui, dar se poate merge si cu tr 4 in frana de motor. Depinde de stilul fiecaruia.
                              GL-22-TOF

Comment

• Nu mai speriati oamenii atat cu gropile de pe TF. Nu sunt nici pe departe atat de adanci ca sa iti rupi masina. Oricum nu te duci acolo sa faci raliu... nu de alta dar nu ai timp sa admiri peisajele...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google