If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Oricum era masina de casat...Nu vad de ce nu o vand la pretu de casare,sau sa o cumpere firma ce a modificat-o ...
Sau acu ca e reparata si nu mai pica tabla de pe ea,e buna de bagat inapoi la serviciu ?
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Ratati....In cazul in care citeste vre-un politist dintre cei care au luat decizia asta, postul meu (ma indoiesc) sa stie ca e ratat...Si uite de asta in romania cei care sunt pasionati de Tuning sunt vazuti ca niste rau facatori...
Arata inca odata ca tuningul e "ilegal" ,bun venit in era dinainte de '89
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Ca tuning ok, concept...Hai sa fie ok (sa fi scris si pe capota din fata invers ca sa respecte macar niste norme).
Ca masina de garcea...Bai ma lesi???(adica ma lasi in pace??) Sa incerce unu d-asta tunat sa ma opreasca intr-o seara/zi, poate ii mai xxx si una
PS: Cristi, ei trebuie sa respecte neste norme (din partea mea sa aibe si Ferrari in dotare ...NOT!!!) si daca nu le respecta, eu ma piiiiiip pe fata lor de pardon, scuze, poate imi iau din nou warn ca vorbesc urat de politia noastra draga.
Ia mai da-i in colo ce ciofligari, NU merita asemena masina )))
Sunt in total dezacord cu tine Octavian.
Io chiar nu mai inteleg!!!???!!!! Pai daca nu e politia deacord cu tuningul ii injuram,iar daca ei insisi fac tuning tot ii injuram?????
Eu cred ca acesti oameni fie ei si Politisti care au facut masina asta chiar merita tot respectul ptr ca prin asta ne arata ca si eu sunt oameni(unii) si au si ei pasiuni adevarate.
Ei chiar merita aceasta masina si TOT RESPECTUL din partea mea.
Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment