programul buy back la Dacia?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• programul buy back la Dacia?

As dori sa-mi schimb masina pe una noua prin programul Buy Back.
    Ma intereseaza daca cineva poate sa confirme daca acest program chiar functioneaza sau e hotie pe fata?
    de exemplu cam la cat ar fi evaluata de Dacia un Logan ambiance 2005 rosu passion cu 20.000km la bord.
    Mentionez ca momentan nu ma aflu pe plaiurile mioritice si deasta nu pot sa ma interesez eu insumi.Multumesc anticipat.
    Last edited by danstelian2003; 8 May 2007, 12:14.

Ce pot sa iti spun clar e ca ti-o evalueaza la un pret mai mic decat daca ai vindeo asa intr-un targ auto.

Comment

nu stiu,mie mi se pare cam jecmaneala.Adica iti cumpara un ambition de 30 mii km cu 6 mii si il revand cu 7 mii ...ceva de genu.Cred ca mai bine vinzi tu masina unui prieten,cunostiinta...decat sa le-o dai lor
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Pot sa va spun din experientza ca acest program nu e folositor decat pentru cine se grabeste sa o vanda sau nu are timp sa caute client.
        Ei iti scad din pretul unui model nou un procent in functie de km parcursi/si daca mai ai garantie si apoi iti scad si TVA-ul din pretul masinii.

Astfel de exemplu pentru un PREFERANCE 1.4 MPi cumparat in iunie 2005 cu 235 mil (aproximativ), in octombrie 2006 mai dadeau pe ea vreo 165 mil daca nu gaseau probleme la o inspectie ce urma sa o faca un inginer de la service.

Acea masina am vandut-o cu 7500 $ intr-un talcioc in oras la numai 2 ore de cand am ajuns acolo

Comment

Cei de la Meridian ofera un pret bun deobicei, tu din ce oras esti?
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by andrei
            Cei de la Meridian ofera un pret bun deobicei, tu din ce oras esti?
            Sunt din Oradea, problema este ca in urmatoarele 9 luni nu sunt in tara... as fi lasat vorba la nevasta sa o schimbe, daca tot e pe numele ei.
            Adevarul e ca acuma imi pare rau ca n-am luat-o macar cu ac si de asta as incerca sa iau una mai dotata si cu un motor mai sprinten.
            Last edited by 2fast4u; 8 May 2007, 15:50.

Comment

eu am vrut sa vand loganul prin acest sistem.
              am fost la ipso, au vazut masina si mi-au oferit 6200 euro pentru ambition 2005, 1.6 cu 20.000 km, masina arata si functiona cum trebuie
              am acceptat oferta, iar in ziua cand trebuie sa facem actele mi-au zis ca au primit un lot mare de loganuri sh si imi mai pot oferi doar 5600 euro. bineinteles ca am refuzat, si l-am vandut ulterior cu 6300 euro la aaa auto.
              ei l-au vandut cu 900 euro mai mult... daca esti din buc, fa o vizita la aaa auto. daca te intelegi cu ei (poti negocia) pana seara iei banii pe masina... eu asa am facut

Comment

E cam departe in Oradea, nu ajunge asa usor in Bucuresti. Poate prin Timisoara sau Cluj la un targ de masina ceva sa reusesti s-o vinzi. Oricum poate incerca sotia sa se duca la un dealer din Oradea sa vada cat ii ofera.

Comment

Am auzit ca o sa se deschida in curand AAA Auto si in Cluj, poti sa te duci acolo sa o vinzi.

Comment

multumesc tuturor care au avut amabilitatea sa raspunda, voi lua in considerare propunerile voastre, dupa ce ajung acasa...pentruca a mea nevasta nu mai vrea sa`se desparta de actuala "rosie", deci n-am nici o sansa sa o trimit la dealer(momentan, sper!).

Comment

Va puteti da o parere, cum mi-ar evalua (aproximativ, dupa opinia voastra) masina pt. buy back. E vorba de un Laureat de 1.6, fabricatie august 2008, 21000 km in bord. Va intreb asta pt. ca am vazut ca a demarat programul RABLA, unde poti preda acum 3 rable pentru cumparare unei masini noi. Daca pe langa pretul oferit la buy back as adauga valoarea a 3 rable (3800 RON X 3) si ar iesi suma tot pentru un Laureat, nu m-as supara sa am masina noua (mai bine zis, si mai noua) fara sa ma coste nimic sau foarte putin.

Nu isi da nimeni o parere?
                      Last edited by chi79; 10 January 2010, 21:34. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Originally posted by GLDexTer View Post
                        Pot sa va spun din experientza ca acest program nu e folositor decat pentru cine se grabeste sa o vanda sau nu are timp sa caute client.
                        Ei iti scad din pretul unui model nou un procent in functie de km parcursi/si daca mai ai garantie si apoi iti scad si TVA-ul din pretul masinii.

Astfel de exemplu pentru un PREFERANCE 1.4 MPi cumparat in iunie 2005 cu 235 mil (aproximativ), in octombrie 2006 mai dadeau pe ea vreo 165 mil daca nu gaseau probleme la o inspectie ce urma sa o faca un inginer de la service.

Acea masina am vandut-o cu 7500 $ intr-un talcioc in oras la numai 2 ore de cand am ajuns acolo

preferance 1.4 mpi...cine e (nu stiu cum sa il numesc pe cumparator sa nu iau rosu) tipul care a dat 7500 pe acea masina,nu de alta,dar sa il caut si eu poate o dau si eu pe 8200...,eu am cumparat de nou in 2007 acelasi model si a costat 7100,cu extenso,casco,rca,alarma,si ce am mai platit ma dus pe 8000 e.
                        Last edited by PCH; 13 January 2010, 15:48.

Comment

PCH...tu te-ai uitat ce data are postul pe care l-ai citat?
                          sigpic

Comment

cu mare atentie chiar....dar tot nu ma convinge!eu am cumparat in 2007 masina NOUA cu 7100,asta e pretul la orice meridian,cobalcescu sau ce vrei tu,pentru masina aia,nu poate sa vina sa imi spuna ca a luat 7500 cand ea e 7100,asa era si in 2005 si in 2006 si in 2007,sau in 2005 luai loganul nou cu 7000 mergeai 2-3 luni si il vindeai mai departe cu 10000?!in zona unde stau eu nu am auzit asa ceva....singura combinatie ca scrie $,dar tot nu iese!
                            Last edited by PCH; 13 January 2010, 15:58.

Comment

7500 $ - Dolarei. Nu a spus euro €.
                              sigpic
                              Play ManagerLeague

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google