Care Dintre Voi Avetii Statii Emisie-receptie Pe Masina?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

sa dat statia de care ziceam
    sigpic http://www.loganclub.ro/forum/my_dni-t26357.html

Comment

Eu am fost si sofer de tir, unde bineinteles ca aveam statie,iar acuma ,de vreo 1 an am si pe logan o statie Laffayette Zeus de 10 watti cu o antena cu talpa magnetica ML 145,de care sunt foarte multumit.O folosesc in special pentru info trafic,pe canalul 22 (27225 hz),dar si pentru a vorbi cu prietenii (bineinteles pe alte canale).
      Statia a costat vreo 500 ron iar antena vreo 150 ron.Vorbesc pe distante de 15-20 km,in conditii normale.
      Parerea mea e ca este foarte binevenita o statie de emisie receptie pentru ca majoritatea informatiilor transmise sunt folositoare pentru siguranta pe drumuri.(info despre radare,pericole de tot felul care apar pe anumite zone).
      Last edited by gheumm; 23 September 2010, 17:48. Reason: Automerged Doublepost
      Iara m-am culcat tarziu...

Comment

Am o intrebare: am un Intek M760 PLUS standrad in cartea ei scrie pentru Germania DE si D2 80ch(40CH) FM 4 w - 12 ch AM 1w; sa inteleg ca daca nu ai statia modificata, sa bata mai mult de 4 w E LEGALA ? cel putin la nemti?
        Last edited by 12Vlad; 23 September 2010, 17:54.

Comment

Este foarte buna o statie pe masina, eu am de aproape 2 ani o statie Midland Alan 78, amplif de 50W sub scaun si antena ML 145. De cand am statia nu am mai avut probleme cu radare si altele. O singura data mergeam fara statie spre Brasov si in padurea Bogatii era sa raman fara permis la linia continua ( cei acre frecventeaza locul stiu cum sta treaba)

Comment

Pai acolo tot tipul o pazesc sa nu o fure cineva, ca daca vine unu si pleaca cu ea in portbagaj.
            sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

Sa ma laud si eu-statia Midland 278-10w,amplificator Midland 767-300w,antena Midland ML 145...am renuntat de mult la detectorul radar!

Comment

12vlad : e legala pana la max 6w
                sigpic http://www.loganclub.ro/forum/my_dni-t26357.html

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google