sa dat statia de care ziceam
Care Dintre Voi Avetii Statii Emisie-receptie Pe Masina?
Collapse
X
-
Eu am fost si sofer de tir, unde bineinteles ca aveam statie,iar acuma ,de vreo 1 an am si pe logan o statie Laffayette Zeus de 10 watti cu o antena cu talpa magnetica ML 145,de care sunt foarte multumit.O folosesc in special pentru info trafic,pe canalul 22 (27225 hz),dar si pentru a vorbi cu prietenii (bineinteles pe alte canale).
Statia a costat vreo 500 ron iar antena vreo 150 ron.Vorbesc pe distante de 15-20 km,in conditii normale.
Parerea mea e ca este foarte binevenita o statie de emisie receptie pentru ca majoritatea informatiilor transmise sunt folositoare pentru siguranta pe drumuri.(info despre radare,pericole de tot felul care apar pe anumite zone).Iara m-am culcat tarziu...
Comment
-
-
Este foarte buna o statie pe masina, eu am de aproape 2 ani o statie Midland Alan 78, amplif de 50W sub scaun si antena ML 145. De cand am statia nu am mai avut probleme cu radare si altele. O singura data mergeam fara statie spre Brasov si in padurea Bogatii era sa raman fara permis la linia continua ( cei acre frecventeaza locul stiu cum sta treaba)
Comment
Comment