Fiti draguti,am o cheie tip briceag ( ca in poza de mai jos ) si vreau sa copiez cheia originala pe aceasta,sa mut cipul din originala in carcasa acesteia. Pana aici totu bine si frumos. Dar as vrea sa fac si butoanele sa functioneze. Aici nu ma pricep deloc cum sa fac legatura intre telecomanda si alarma. Unde pot face chestia asta si cam cat costa ? Multumesc.
Unde ? Cat ? Cum ?
Collapse
X
-
salutare baieti..
gasesc si eu astfel de stopuri la vanzare pe undeva ?Attached Filessigpic
Comment
-
Originally posted by popavlm View PostSi pentru ca nu am gasit unde, pun si eu o intrebare aici: aveti vreo recomandare in privinta achizitionarii unei motosape cu motor termic?
Daca ai rabdare uite aici ceva;
Last edited by IancuMIC; 27 January 2014, 21:05.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Last edited by popavlm; 27 January 2014, 21:09.Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
Comment
-
Eu am un Dragon 55, cu motor Honda (ce-ti poti dori mai mult?) de 5,5cp, cu 6 sape care se pot scoate si adauga doua cate doua. E produsa de o firma renumita din Ungaria; inainte am avut un Indian 65 (motor de 6,5cp) tot de la Szentkiraly. As vrea sa-ti spun ca e la fel de puternica, ca aia de 6,5cp, care avea un motor no name. Transmisia prin ax melcat (nu recomand cele cu transmisia prin curele sau lant).Last edited by IancuMIC; 27 January 2014, 21:22.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Am lucrat acum ceva timp la niste pozitii de Audi A4 arse si mi-au ramas in minte lentilele alea de la leduri.
Ma tot gandesc sa ma apuc de niste stopuri custom pe led si as vrea ceva asemanator , stie cineva unde pot gasi? Am cautat pe ceva siteuri de electronice si nu am gasit .I changed her oil , she changed my life
sigpic
Comment
Comment