If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Va salut!
spuneti'mi si mie daca a reusit cineva sa monteze odorizant pe logan....inafara de aerator eu nu'i gasesc locul
(plus ca nu ii sta bine pe aerator si se mai si zgarie)
Trebuie pus cu atenţie pe aeraor că se zgârie, cum ai spus şi tu. Acolo îi e locul, pt ca aerul ce trece prin el e îmbogăţit cu parfum şi e foarte eficient faţă de brâduleţ de exemplu. Îi poţi reumple recipientul mai târziu...
Mai bine nu te mai complici cu astfel de odorizante...(zgarie si nici nu stau fixe)...Ori braduti auto Paloma, ieftini si care chiar miros frumos sau california scents dar trebuie sa iti iei cam doua cutiute ca sa miroasa in toata masina..
Inseamna ca nu ai luat california scents originale, vezi ca eu o cutiuta o tineam pe jumate pentru ca vara nu puteam sa stau in masina de mirosul de guma turbo
Daca ai detector de radar , are acea parte metalica cu cele 2 ventuze care se prind pe parbriz ... Cand folosesti detectorul , il pui in scrumiera (cel putin ca nefumator asa procedez).Dar cum a zis si colegul bGy ia california scent , ambi*ur e pistol cu apa ...
Inseamna ca nu ai luat california scents originale, vezi ca eu o cutiuta o tineam pe jumate pentru ca vara nu puteam sa stau in masina de mirosul de guma turbo
Asa e, in prima saptamana trebuia sa stau cu geamul deschis iar cand veneam la masina mai intai deschideam usile larg sa se aeriseasca
Am vazut o solutie pentru a pune..odorizante gen ambipur, pur si simplu sa "decupat" putin din acea buza de la aerator..si el atunci statea fix :d E cam tiganeala..dar..e o solutie.
A luat tata un "bradulet" cu lichid ... (coffe-mocacino) si deci de nu miroase ala de s-a imprimat pe haine.. miroase frumos dar prea puternic imy vine sa opresc sa iau o gura din el la ce bine miroase ..
Eu nu recomand deloc aceste sticlute ambipur pentru ca in primul rand iti zgarie aeratorul si dupa il inlocuiesti cu cel de la sofer sa nu se vada ) iar in al doilea rand daca il intorci si nu-ti dai seama iti curge tot pe consola, mie mi-a topit butoanele de la radio, sunt albe acum, m-am chinuit cu un marker dupa sa maschez
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment