Odorizant Auto Ambipur

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odorizant Auto Ambipur

Va salut!
    spuneti'mi si mie daca a reusit cineva sa monteze odorizant pe logan....inafara de aerator eu nu'i gasesc locul
    (plus ca nu ii sta bine pe aerator si se mai si zgarie)

Foloseste california scents in locul la scrumiera.
    sigpic

Comment

Trebuie pus cu atenţie pe aeraor că se zgârie, cum ai spus şi tu. Acolo îi e locul, pt ca aerul ce trece prin el e îmbogăţit cu parfum şi e foarte eficient faţă de brâduleţ de exemplu. Îi poţi reumple recipientul mai târziu...
      http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

Comment

Mai bine nu te mai complici cu astfel de odorizante...(zgarie si nici nu stau fixe)...Ori braduti auto Paloma, ieftini si care chiar miros frumos sau california scents dar trebuie sa iti iei cam doua cutiute ca sa miroasa in toata masina..
        Last edited by Cristyano; 31 January 2013, 15:50.

Comment

Inseamna ca nu ai luat california scents originale, vezi ca eu o cutiuta o tineam pe jumate pentru ca vara nu puteam sa stau in masina de mirosul de guma turbo
          sigpic

Comment

Daca ai detector de radar , are acea parte metalica cu cele 2 ventuze care se prind pe parbriz ... Cand folosesti detectorul , il pui in scrumiera (cel putin ca nefumator asa procedez).Dar cum a zis si colegul bGy ia california scent , ambi*ur e pistol cu apa ...

Comment

Originally posted by bGy View Post
              Inseamna ca nu ai luat california scents originale, vezi ca eu o cutiuta o tineam pe jumate pentru ca vara nu puteam sa stau in masina de mirosul de guma turbo
              Asa e, in prima saptamana trebuia sa stau cu geamul deschis iar cand veneam la masina mai intai deschideam usile larg sa se aeriseasca

Comment

Am vazut o solutie pentru a pune..odorizante gen ambipur, pur si simplu sa "decupat" putin din acea buza de la aerator..si el atunci statea fix :d E cam tiganeala..dar..e o solutie.

Comment

Pur şi simplu acel ambipur stă şi fără ţigăneală. Sau nu vorbim de acelaşi ambipur? O să revin cu o poză în seara asta sau mâine.
                  http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

Comment

A luat tata un "bradulet" cu lichid ... (coffe-mocacino) si deci de nu miroase ala de s-a imprimat pe haine.. miroase frumos dar prea puternic imy vine sa opresc sa iau o gura din el la ce bine miroase ..

Comment

Eu nu recomand deloc aceste sticlute ambipur pentru ca in primul rand iti zgarie aeratorul si dupa il inlocuiesti cu cel de la sofer sa nu se vada ) iar in al doilea rand daca il intorci si nu-ti dai seama iti curge tot pe consola, mie mi-a topit butoanele de la radio, sunt albe acum, m-am chinuit cu un marker dupa sa maschez

Comment

Nu recomanzi Ambipur-ul ca zgarie? Sau e prea scump? Sa fim rezonabili, totusi; e unul dintre cele mai selecte parfumuri auto.
                        Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

O fi el select dar prea practic nu e. cea mai buna solutie o cutiuta california scents daca vrei ceva mai de calitate...o arunci acolo si aia e.

Comment

Recomand ambipur. Cel mai bun odorizant auto.
                            Attached Files

Comment

Si de unde pot cumpara ambipur?
                              Alex GNA

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google