Logan 4 ever atunci dane un interval orar eu stiu un program saptamanal alea alea ...
Dati BEEP la idiot!
Collapse
X
-
Va rog si eu bip la: 0743248776. Acum are telefonul inchis. Trebuia sa ii vanda lui fecior-meu o bicicleta. Am mers la Galati (discutat cu el), iar acolo il snu si imi zice: 'am plecat, vin diseara'. Ok, se paote intampla. In seara asta ii trimit mesaje : 'frate facem o data treaba aia?' Primesc mesaj, vino pe la 7. Nu plec de acasa, il sun: dupa 5 apeluri, si-a inchis telefonul. Tip neserios. Va rog, faceti-l sa ii para rau ca a fost neserios .
Multumesc
Comment
-
am si eu unu care ma streseaza cine are chef e liber sa il bipuiasca la orice ora cre ca are 2 numere
0742 253 875
0752 392317
multumesc!!!1
puteti folosi cu inredere referiri la rude apropiate!!!
Comment
-
nu ma ajuta nimeni si pe mine??????????????????????????????????????
Comment
-
Originally posted by liculicu View Postam si eu unu care ma streseaza cine are chef e liber sa il bipuiasca la orice ora cre ca are 2 numere
0742 253 875
0752 392317
multumesc!!!1
puteti folosi cu inredere referiri la rude apropiate!!!sigpic #
Comment
-
ok multam! care va plictisiti puteti sa mai incercati, magaru a inceput cu injuraturi deja dar le alterneaza cu mesaje despre credinta in Dumnezeu!
cred ca este bolnav saracul insa in semn de recunostiinta pentru mesajele primite i-am pus nr. pe 2 site-uri de GAY
sper sa se opreascaLast edited by liculicu; 31 October 2009, 14:37.
Comment
-
ce sa le faci la cretinii astia?
oricum parca s-a ma linistit dar voi contina cu inscrierea numerelor si pe alte site-uri cu profil GAY ca sa se invete minte
Comment
Comment