0731 585 262 il are inchis continuam mai incolo.
Dati BEEP la idiot!
Collapse
X
-
oameni buni, nu am logan, nu am masina, dar am probleme cu beepurile din partea unei persoane. dupa accent pare ca ar fi din ardeal. e o femeie. de cateva ori am sunat-o cu nr ascuns si avea voce de ardeleanca. si pot sa jur ca vocea seamana cu una care mai apare in unguru bulan: de ex atunci cand se duce el la magazin si in loc de bani ii da tot felul de resturi primite tot de acolo. si vanzatoarea zice ca nu poate primi astea. cea care ma suna aproape zilnic are vocea ca acea vanzatoare. cuidat tare. oricum, numarul este 0769608730Last edited by Seba; 25 April 2012, 00:51.
Comment
-
ma puteti ajuta cu un bou?daca puteti si aveti chef numarul lui este 0761313679....acum de curand m-a sunat cu nr afisat pe la 5am noroc ca aveam telefonul pe silentios!si am vrut sa il sun inapoi si avea telul inchis si atunci nu am incercat...va raman dator daca se rezolva si ajut si eu de cate ori pot si am posibilitatea!
Numai bine!daca esti puternic si ai vointa le rezovi pe toate
Comment
-
Avram Alex : pentru ca te-a sunat o data la ora 5, vrei sa il beepuim noi??......poate a gresit omu,si-a dat seama si nu a mai incercat(din ce spui tu).......deja unii incep sa devina absurzi....sunt mii de numere ,ti se intampla sa gresesti o cifra ...acum gata trebuie sa il sune toti prietenii, pentru ca te-a deranjat o data.....
Haide sa mai gandim putin, inainte de a posta un numar de telefon..!
Comment
Comment