bai fratilor,threadul asta e super tare.o sa incep si eu sa ii iau la beep-uri si telefoane pe derbedei,in special pe cei cu orange ca doar am disponibile cam 3000 de minute care se si reporteaza lunar.am si eu cativa baietasi care nu-si vad de treaba lor,dar deocamdata suna cu privat.cand or sa se dea de gol le postez numerele.eu am o noua metoda de a-i stresa pe astia.ii sun cu numar privat si dupa ce raspund ii pun pe asteptare,ca si cum as prelua alt apel.@logan_bihor si @goofiy la ambele numere raspund gagici,dar nu-i nimic,mai insist.
Dati BEEP la idiot!
Collapse
X
-
Originally posted by Cristyano View PostAvram Alex : pentru ca te-a sunat o data la ora 5, vrei sa il beepuim noi??......poate a gresit omu,si-a dat seama si nu a mai incercat(din ce spui tu).......deja unii incep sa devina absurzi....sunt mii de numere ,ti se intampla sa gresesti o cifra ...acum gata trebuie sa il sune toti prietenii, pentru ca te-a deranjat o data.....
Haide sa mai gandim putin, inainte de a posta un numar de telefon..!daca esti puternic si ai vointa le rezovi pe toate
Comment
-
Poftim!
http://forum.torrents.ro/ telefonie-si-retelistica/25778-cum-sa-afli-numarul-celui-care-te-suna-cu-numar-ascuns.html
PS. puneti fara spatiu.I changed her oil , she changed my life
sigpic
Comment
-
bun si daca afli cine te suna cu numar ascuns care ar fi problema?politia oricum nu se baga ca am mai intrebat si eu in stanga si in dreapta pe la politie.atata timp cat nu te ameninta,nu te injura sau nu-ti pune viata in pericol n-are ce sa faca politia,iar daca individul care suna nu spune nimic n-ai nici un temei legal ca sa-l tragi la raspundere.Last edited by leopardu; 14 June 2012, 12:59.
Comment
Comment