Dati BEEP la idiot!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• bai fratilor,threadul asta e super tare.o sa incep si eu sa ii iau la beep-uri si telefoane pe derbedei,in special pe cei cu orange ca doar am disponibile cam 3000 de minute care se si reporteaza lunar.am si eu cativa baietasi care nu-si vad de treaba lor,dar deocamdata suna cu privat.cand or sa se dea de gol le postez numerele.eu am o noua metoda de a-i stresa pe astia.ii sun cu numar privat si dupa ce raspund ii pun pe asteptare,ca si cum as prelua alt apel.@logan_bihor si @goofiy la ambele numere raspund gagici,dar nu-i nimic,mai insist.
    Last edited by leopardu; 13 June 2012, 01:41.

Comment

• Originally posted by Cristyano View Post
      Avram Alex : pentru ca te-a sunat o data la ora 5, vrei sa il beepuim noi??......poate a gresit omu,si-a dat seama si nu a mai incercat(din ce spui tu).......deja unii incep sa devina absurzi....sunt mii de numere ,ti se intampla sa gresesti o cifra ...acum gata trebuie sa il sune toti prietenii, pentru ca te-a deranjat o data.....
      Haide sa mai gandim putin, inainte de a posta un numar de telefon..!
      nu e vorba ca m-a sunat odata!ma mai sunat acum vreo luna disperat!!de cum inchideam imi suna telefonul din nou!
      daca esti puternic si ai vointa le rezovi pe toate

Comment

• am revenit cu un numar al unei loaze care ma deranjeaza. 0744.310.541. stresati-l non stop daca se poate,indiferent de ora.
        Last edited by leopardu; 14 June 2012, 03:46.

Comment

• leopardule, e bine daca tu suni acum pe numere care deranjau acu 1 an )
          Vedeti ca sunt tot felul de metode de a afla numarul de telefon a nebunului care suna cu numar ascuns

Comment

• ma deranjeaza de mai bine de un an incoace,deci si in prezent.

Comment

• Originally posted by Sefa Casei View Post
              Vedeti ca sunt tot felul de metode de a afla numarul de telefon a nebunului care suna cu numar ascuns
              Spune-mi te rog si mie una singura!

Comment

• Poftim!
                http://forum.torrents.ro/ telefonie-si-retelistica/25778-cum-sa-afli-numarul-celui-care-te-suna-cu-numar-ascuns.html
                PS. puneti fara spatiu.
                I changed her oil , she changed my life
                sigpic

Comment

• Si aici afli numarul ascuns

In tutorialul video de astazi o sa vedem cum putem afla cine ne suna cu numar ascuns / privat. Vom face totul cu ajutorul unui serviciu VOIP de la Romtelecom

Comment

• bun si daca afli cine te suna cu numar ascuns care ar fi problema?politia oricum nu se baga ca am mai intrebat si eu in stanga si in dreapta pe la politie.atata timp cat nu te ameninta,nu te injura sau nu-ti pune viata in pericol n-are ce sa faca politia,iar daca individul care suna nu spune nimic n-ai nici un temei legal ca sa-l tragi la raspundere.
                    Last edited by leopardu; 14 June 2012, 12:59.

Comment

• Gata, merge! Merci frumos!

Comment

• Facut contul!Buna treaba asta,dar cred ca nu toate numerele private pot fi vazute..Ee de obicei te suna tembeli nu CIA )
                        Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

• Originally posted by PCH View Post
                          Spune-mi te rog si mie una singura!
                          Incearca AICI

Comment

• revin cu alte doua numere de telefon care deranjeaza: 0722.699384 si 0723.572816.beep non stop daca se poate.

Comment

• acum de dimineata are telefonul deschis l-am sunat

Comment

• multumesc @mario_09

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google