va rog sa ma ajutati si pe mine. ma suna un betivan odinar de vreo doua zile numai pe la 12 noaptea. 0743355230 . va multumesc pentru ajutor
Dati BEEP la idiot!
Collapse
X
-
M-am pricopsit si eu cu unul/una ce suna..dar nu pe mine ci sotia
Dadea cu numar ascuns.I-AM AFLAT NUMARUL,pe net arata ca i din Targu-Lapus
Nr ar fi 0742980372.Nu stiu cum sa procedez mai bine cu el caci idiotul suna seara..e mai deranjant atunci..avand si un copil mic nu e prea placut!Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!
Comment
-
Originally posted by micutzu666 View PostM-am pricopsit si eu cu unul/una ce suna..dar nu pe mine ci sotia
Dadea cu numar ascuns.I-AM AFLAT NUMARUL,pe net arata ca i din Targu-Lapus
Nr ar fi 0742980372.Nu stiu cum sa procedez mai bine cu el caci idiotul suna seara..e mai deranjant atunci..avand si un copil mic nu e prea placut!
si eu m-am pomenit cu un prost si tot seara si acum nici nu mai indrazneste sa mai ma sune!daca esti puternic si ai vointa le rezovi pe toate
Comment
-
Cand sunt acasa pot devia apelurile catre numarul meu,asa pot afla cine suna cu nr ascuns.Pe sotie o suna nu pe mine..ea are 1200 sms..as putea incerca si asa,dar cred ca mai degraba il intarat.Chiar nu l-am provocat cu nimic..dar devine enervant!Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!
Comment
-
Originally posted by micutzu666 View PostCand sunt acasa pot devia apelurile catre numarul meu,asa pot afla cine suna cu nr ascuns.Pe sotie o suna nu pe mine..ea are 1200 sms..as putea incerca si asa,dar cred ca mai degraba il intarat.Chiar nu l-am provocat cu nimic..dar devine enervant!daca esti puternic si ai vointa le rezovi pe toate
Comment
-
Salutare tuturor! Vad ca nu s-a mai postat de mult pe acest topic, dar am si eu o problema. De vreo 3 saptamani ma tot bip-uie un idiot..pe zi cam 20 la numar. L-am sunat odata ca nu mai suportam si l-am intrebat ce vrea si de ce tot ma suna si ma bip-uie..la care imi raspunde ca eu il sun si ma intreaba cine sunt si nu stiu ce ). Numarul e: 0754533522. V-as fi recunoscator daca m-ati ajuta..
Bip-uri la idiot!! Multumesc!!
Comment
-
Comment