Dati BEEP la idiot!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• va rog sa ma ajutati si pe mine. ma suna un betivan odinar de vreo doua zile numai pe la 12 noaptea. 0743355230 . va multumesc pentru ajutor

Comment

• Ce rahat e asta ma?

Comment

• M-am pricopsit si eu cu unul/una ce suna..dar nu pe mine ci sotia
        Dadea cu numar ascuns.I-AM AFLAT NUMARUL,pe net arata ca i din Targu-Lapus
        Nr ar fi 0742980372.Nu stiu cum sa procedez mai bine cu el caci idiotul suna seara..e mai deranjant atunci..avand si un copil mic nu e prea placut!
        Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

• Originally posted by micutzu666 View Post
          M-am pricopsit si eu cu unul/una ce suna..dar nu pe mine ci sotia
          Dadea cu numar ascuns.I-AM AFLAT NUMARUL,pe net arata ca i din Targu-Lapus
          Nr ar fi 0742980372.Nu stiu cum sa procedez mai bine cu el caci idiotul suna seara..e mai deranjant atunci..avand si un copil mic nu e prea placut!
          incearca sa ii deviezi apelurile catre alt numar!ori cand nu raspunzi ori cand ii dai eject! x(
          si eu m-am pomenit cu un prost si tot seara si acum nici nu mai indrazneste sa mai ma sune!
          daca esti puternic si ai vointa le rezovi pe toate

Comment

• Cand sunt acasa pot devia apelurile catre numarul meu,asa pot afla cine suna cu nr ascuns.Pe sotie o suna nu pe mine..ea are 1200 sms..as putea incerca si asa,dar cred ca mai degraba il intarat.Chiar nu l-am provocat cu nimic..dar devine enervant!

Comment

Cand sunt acasa pot devia apelurile catre numarul meu,asa pot afla cine suna cu nr ascuns.Pe sotie o suna nu pe mine..ea are 1200 sms..as putea incerca si asa,dar cred ca mai degraba il intarat.Chiar nu l-am provocat cu nimic..dar devine enervant!
              pai cand sunteti amandoi acasa ma refeream....ca asa te enerveaza si mai tare.....si daca te duci la politie sa le spui ca te freaca un prost nu rezolvi nimic.........o sa te frece o perioada si daca vede nici un semn de la voi....renunta...........
              daca esti puternic si ai vointa le rezovi pe toate

Comment

• Mda asta cu hartuirea nu prea merge pe la noi..O sa vedem zilele astea!

Comment

Mda asta cu hartuirea nu prea merge pe la noi..O sa vedem zilele astea!

Chiar merge cu politia daca insisti la ei un pic ;)
                  sigpic

Comment

• Sa vad cat continua..Sunt vreo 3 zile..

Comment

• Salutare tuturor! Vad ca nu s-a mai postat de mult pe acest topic, dar am si eu o problema. De vreo 3 saptamani ma tot bip-uie un idiot..pe zi cam 20 la numar. L-am sunat odata ca nu mai suportam si l-am intrebat ce vrea si de ce tot ma suna si ma bip-uie..la care imi raspunde ca eu il sun si ma intreaba cine sunt si nu stiu ce ). Numarul e: 0754533522. V-as fi recunoscator daca m-ati ajuta..
                      Bip-uri la idiot!! Multumesc!!

Comment

• Daca ai telefon cu LISTA NEAGRA,,ii bagi numarul acolo si nu te mai deranjeaza deloc.

Comment

• Pentru cei care au smartphone cu Android va recomand programul Blocker , se poate creea o lista neagra si seta in acesta lista numerele de telefon care nu vreti sa sune sau chiar daca suna cineva cu numar ascuns/privat sau numar care nu este in agenta telefonului.
                          sigpic

Comment

• Aplicatia se numeste Call Bloker si nu Bloker!

Comment

• Whatever , am pus link, iconita la instalare se va numi Blocker
                              sigpic

Comment

• sau daca aveti telefon samsung, de cand stiu marca asta de telefoane are obtiunea sa blochezi orice apel cu numar necunoscut sau oricare alt numar de telefon fara sa blochezi toate apelurile

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google