Nu ai inteles...El se da la ea nu ea la el.
Dati BEEP la idiot!
Collapse
X
-
Nu, tu n-ai inteles ca ea sa nu-i cedeze intr-un final, fa tu ce te-a invatat cezar, altfel stai linistit si te trezesti ca ti-a sutit-o asa ca intreab-o ce flori ii plac, si ce bomboane prefera... nu de alta, dar sa nu nimeresti ca nuca-n pereteDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by csebalyn View PostNu, tu n-ai inteles ca ea sa nu-i cedeze intr-un final, fa tu ce te-a invatat cezar, altfel stai linistit si te trezesti ca ti-a sutit-o asa ca intreab-o ce flori ii plac, si ce bomboane prefera... nu de alta, dar sa nu nimeresti ca nuca-n pereteIn tara momentan.
Comment
-
Va rog si eu ceva mult de tot...Ma tot deranjeaza unu cu apeluri cu nr privat...da bipuri sau ma suna...Cand ma suna si raspund baga o voce inregistrata ca de robot (de fata) care zice ca vrea sa se intalneasca cu mine si povesti...E ca un robot...Asta am patit acuma la 22:53...Vorbea robotul ala si la un moment dat cand ala a vazut ca nu zic nimic a inceput sa injure...Tipu e pus de o fata bianca pe care va rog sa o deranjati cu un bip sau cu un telefon si sa o stresati si voi putin...Daca va intreaba de unde aveti nr ei spuneti si voi ca de pe net sau de la cineva...Pe alin(me) nu ma cunoasteti...PLS ca deja nu mai suport ....Nr e 0746229172 (bianca)Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Ma puteti ajuta si pe mine?
Primesc clasicul sms cu castiguri enorme de la cosmote...Il sun pe idiot...Si incepe sa imi indruge...Dupa care vede ca nu inghit galusca...Si "poc" imi inchide....Si apoi respinge...
0764775603 este numarul faimosului...Ce ziceti?
Revendicati-va si voi premiul
Comment
Comment