Dati BEEP la idiot!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nu ai inteles...El se da la ea nu ea la el.
    In tara momentan.

Comment

Nu, tu n-ai inteles ca ea sa nu-i cedeze intr-un final, fa tu ce te-a invatat cezar, altfel stai linistit si te trezesti ca ti-a sutit-o asa ca intreab-o ce flori ii plac, si ce bomboane prefera... nu de alta, dar sa nu nimeresti ca nuca-n perete
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

...Sau cumpara-i un Porsche rosu...Iti garantez ca devine imuna la toti barbatii si nici ca-ti mai pasa care, cine, cum se da la ea!
        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Originally posted by csebalyn View Post
          Nu, tu n-ai inteles ca ea sa nu-i cedeze intr-un final, fa tu ce te-a invatat cezar, altfel stai linistit si te trezesti ca ti-a sutit-o asa ca intreab-o ce flori ii plac, si ce bomboane prefera... nu de alta, dar sa nu nimeresti ca nuca-n perete
          Pai eu cred ca din decembrie 2006 si pana acum am invatat ce ii place...
          In tara momentan.

Comment

@COSTIN- Pai mai ales daca ai invatat, pune in practica! Asculta-i pe cei mai batrani care te sfatuiesc de bine!
            LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Va rog si eu ceva mult de tot...Ma tot deranjeaza unu cu apeluri cu nr privat...da bipuri sau ma suna...Cand ma suna si raspund baga o voce inregistrata ca de robot (de fata) care zice ca vrea sa se intalneasca cu mine si povesti...E ca un robot...Asta am patit acuma la 22:53...Vorbea robotul ala si la un moment dat cand ala a vazut ca nu zic nimic a inceput sa injure...Tipu e pus de o fata bianca pe care va rog sa o deranjati cu un bip sau cu un telefon si sa o stresati si voi putin...Daca va intreaba de unde aveti nr ei spuneti si voi ca de pe net sau de la cineva...Pe alin(me) nu ma cunoasteti...PLS ca deja nu mai suport ....Nr e 0746229172 (bianca)
              Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Ma puteti ajuta si pe mine?
                Primesc clasicul sms cu castiguri enorme de la cosmote...Il sun pe idiot...Si incepe sa imi indruge...Dupa care vede ca nu inghit galusca...Si "poc" imi inchide....Si apoi respinge...
                0764775603 este numarul faimosului...Ce ziceti?
                Revendicati-va si voi premiul

Comment

Tot felul de prostii le trec prin cap.
                  fara linkuri externe in semnatura

Comment

Ma ajutati si pe mine cu o problema asemanatoare?
                    Va rog mult stresati idiotu' asta care trimite mesaje la fiecare juma' de ora.
                    0768 165 720
                    Va rog mult, nu costa nimic...
                    Last edited by amazon_ly; 27 September 2009, 18:33.

Comment

bine ca mi-ai dat de joaca pentru la noapte ....ce mesaje trimite? vadca esti din caransebes...poate o fi fernando

Comment

Iti multumesc daca iti faci timp pentru asta...eram din CS insa m-am mutat in Arges.
                        Referitor la mesaje...o sa ramai masca...

Comment

daca tot ai plecat de acolo...o-i fi lasat si tu vreo admiratoare cu buza umflata

Comment

Admirator...
                            Insa nu am avut de-a face cu asemenea gunoaie...

Comment

Il are inchis....

Comment

Merci...probabil a inceput "rafala" de bipu-uri si s-a speriat...macar sa se invete minte.
                                Multumesc tuturor care au incercat sa ma ajute...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google