Dati BEEP la idiot!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• da da ) buna ideea

Comment

• tweety veste noua: l-am sunat, a raspuns (!!) si i-am amintit de tot ce-a mancat si tot ce exista in cimitir ) tot ce mi-a venit in cap..si el ma tot intreba cine-i la telefon
      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Am sunat fratilor, exact la ora 23.50 sa stie ca traieste...nu-l las'...suna !!! si sunaaaaaaa !!!...merge, mama lui'...si inca de 3 ori la ora 00:00 ....
        sigpic
        Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• ce vb voi ma...l-am sunat acum 10 min, a vorbit varul meu cu el la telefon. A intrebat varu` daca e emo, homosexual etc....si credeti ca a raspuns: ca vrea si el sa fie un pic fetita ))) ))))) o sa devina celebru in toata tara, ca pe forum vad ca deja se discuta pe fiecare zi de "tarky" asta )

Comment

• E tare tipul (tipa)...cate poti sa auzi si sa vezi
            sigpic
            Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• Mi-a dat aseara doua mesaje, unul fara text si altul cum ca ar vrea sa linga ceva (JUR)...azi pe la pranz inca unul fara text...
              Omul chiar e bolnav...

Comment

• hmm...i-a sa vedem daca raspunde...

Comment

• Salut,

domnilor, va dati seama ca-l "chinuiti" pe bietul om de un an si ceva cu beep-uri zilnice? Ori e dus definitiv, ori e dus.... . Imi schimbam numarul de 15 ori pana acum. Daca tot e asa mare distractie pe aici cu el hai ca-l sun si eu sa-l intreb de sanatate .

Comment

• mai enerveaza pe cineva vreunul? sa-l beepuim...
                    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• da "tuiti" am primit si eu sms-uri goale, si aseara adica 29.09.2009 ala porcos de care spui cu "ling".....nu pot scrie ce a scris el acolo.....si dupa, am zis mai sus a vb varu` cu el....ea ce o fi o fi travestit, o fi 2 in 1 "ca cafeaua" eu zic ca e dus de-a binelea.....doamne fereste

Comment

• Imi iau si eu maine o cartele si incep si eu sa il stresez. Nu am inceput, ca am abonament si nu am chef sa schimb numarul apoi.
                        sigpic
                        Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• baga #31# inaintea numarului..si nu o sa il vada cand suni...(vei suna cu numar ascuns)

ex : #31#0729999999
                          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Azi s-a linistit, insa nu stiu pentru cat timp...

Comment

• pana isi incarca creditu...diseara va avea o noapteee lungaaa...

Comment

• Sa-l f...in bot ca nu e pe treaba lui....a dat si 6 mesaje unu' dupa altu'...fara ca macar sa il bag in seama...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google