Dati BEEP la idiot!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• hai ca ma bag si eu sa te ajut cu beepuri tweety

dat beep...e inchis telefonul.
    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Merci mumus...
      Sefu' meu imi spunea ca l-a stresat unu' timp de juma' de an...

Comment

• treaba e relativ simpla....suni la cosmote..sau din ce retea e ala....(suni la relatii cu clientii)
        si le spui ce ai patit...si le ceri datele de identificare a aluia...teoretic poti face si reclamatie la politie. (daca da cu nr ascuns...poti cere tot la centrul servicii sa zica cine te streseaza.)
        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Ei bine afla ca am facut asta si cei de la Cosmote au spus ca nu au ce sa ii faca.
          Le-am cerut macar sa ii dea ei un mesaj in care sa il informeze ca o sa ii limiteze accesul sau ceva de genu' si au spus ca nu pot face asta.

Comment

• naspa....daca ai vreo cunostinta la salvare la dispecerat...aia iti zic al cui e numarul.

Comment

• de cateva zile am si eu o problema; o tot streseaza pe sotia mea o panarama; ii da mesaj si noaptea; a confundat-o cu cineva dar nu vrea sa intelega ca e o confuzie; mai jos numarul; nu ar strica niste beepuri de la colegii loganisti in miez de noapte, ziua ...

0788803077

multam!
              "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

• vindiesel s-a rezolvat...numar bagat in memorie

Comment

• vandiesel l-am trezit eu acum... e 2 noaptea... sunt sigur ca s-a trezit pentru ca am sunat pana a raspuns ca tot am minute
                  sigpic

Comment

• Sinx, e un el sau o ea? Desluseste-ne misterul.
                    4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• n-a zis nimic... deci nu stiu... a raspuns si astepta sa zic eu ceva.
                      sigpic

Comment

• Jegosul meu continua...i-am dat nr la un ziar local cum ca ar cumpara goblenuri....cred ca l-au terorizat babutele

Comment

• Goblenuri...e buna!
                          Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Am si eu o problema cu o cu**a care o acuza pe nevasta mea ca a fi amanta unui fost amic de-al meu, din Cluj, care e un alcoolic care are o amanta din Franta (cica).
                            0722******-numarul idioatei. Nu pomeniti de mine nimic. Nu spuneti ca aveti numarul de la cineva din Satu Mare. M-am evervat foarte tare, acum sunt rosu de nervi si va rog sa nu imi mai pomeniti nimic de ea, doar sa scrieti aici cand ati dat beep. Apropo, o cheama Camelia pe nesimtina.
                            Last edited by crististreulea; 11 October 2009, 22:14.
                            sigpic
                            Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• crististreulea sunat acum dar inchis mai incercam si maine.
                              Logan 4 ever sunat scurt cu private number.
                              Last edited by adimrv; 10 October 2009, 23:38.
                              sigpic #

Comment

• Baieti, sa nu o sunati seara tarziu. Are copil si totusi imi e mila de el.
                                sigpic
                                Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google