Originally posted by gogoasha69
View Post
Cati km aveti in prezent facuti cu masina?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Credeam ca 45000 intr-un an la un dci al unui coleg e deja prea mult dar vad ca zilnic se depasesc recorduri.
Eu personal nu am cu ce sa ma laud, doar 2200 in doua luni si ceva si nici dupa paine nu ma mai duc pe jos.Voi cum reusiti baieti sa rasturnati asemenea recorduri?Auzi, 49000 intr-un an, tu cred ca vrei sa-i ajungi pe soferii de tiruri.N-are nimic, da-i bataie, benzina si cauciucuri sa fie.
Comment
-
Peste tot: plimbari seara in oras de la 8 pana la 3 4 noaptea , la peste, la gratare, pe la padure , pe unde se poate. Daca zicea cineva sa mergem nu stiu pe unde , nu conteaza cat de departe ar fi am si plecat full imediat la gaz and go oricum sunt super multumit de golan, ce a vazut de la mine: forja si pe ce drumuri am intrat cu el nu stiu alte masini mai scumpe daca ar fi rezistat zilnic.
are gagica permis , si cand beau conduce ea, dar sti care e treaba, ca imi cam da emotii si nu pot sa ma imbatsigpic
Comment
-
Pai atunci hai la intalnirea de la sovata sa-ti vedem masinuta, vii?
Comment
-
Originally posted by gogoasha69 View PostPeste tot: plimbari seara in oras de la 8 pana la 3 4 noaptea , la peste, la gratare, pe la padure , pe unde se poate. Daca zicea cineva sa mergem nu stiu pe unde , nu conteaza cat de departe ar fi am si plecat full imediat la gaz and go oricum sunt super multumit de golan, ce a vazut de la mine: forja si pe ce drumuri am intrat cu el nu stiu alte masini mai scumpe daca ar fi rezistat zilnic.
are gagica permis , si cand beau conduce ea, dar sti care e treaba, ca imi cam da emotii si nu pot sa ma imbat
Comment
-
-
Km de oras...
La mine sunt putini (fata de alte cifre de dinainte): 14000, la care se vor adauga in jur de 2500 km din concediu.
Bani de consumabile sa avem si drumuri..,fara nici o emotie!Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
Comment