Cati km aveti in prezent facuti cu masina?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Razvy View Post
    105.000 km, 1.6 din mai 2005
    s-a ajuns la 170k. Pe langa consumabile am schimbat capetii de bara, un set de discuri de frana, ferodouri, un rand de telescoape si tampoanele de la motor. Urmeaza parbrizul din cauza ciobiturilor cauzate de "sfanta criblura" de pe drumurile patriei si galeria, care nu inteleg cu ma-sa a crapat

Comment

• Logan 1.5 2006 144444 km
      Attached Files

Comment

• Acum are 217000km, fara probleme.
        Multumesc Rudy pentru ajutor!Sper ca acum a înțeles si valentin2005 ca nu am stat sa enumar cate filtre si plăcute am inlocuit.
        Nu stiu cum de s-a gândit ca poate merge cineva atatia km fara sa înlocuiască consumabilele?

Comment

• Astăzi facem revizia de 205.000 km
          sigpic

Comment

• Sa fie consumabile ???!!!!

Originally posted by sanduploiesti View Post
            Acum are 217000km, fara probleme.
            Multumesc Rudy pentru ajutor!Sper ca acum a înțeles si valentin2005 ca nu am stat sa enumar cate filtre si plăcute am inlocuit.
            Nu stiu cum de s-a gândit ca poate merge cineva atatia km fara sa înlocuiască consumabilele?
            off topic :nu ma refeream la consumabile ,daca erai putin mai sincer puteai sa mai adaugi la km tai :discuri de frana ,amortizoare (cel putin alea pe fata ), ferodouri poate si un kit ambreiaj, numai punem distributia cu pompa de apa si rola intinzatoare curea accesorii ,si cine mai stie cate cauciucurii ai mai schimbat dar stai putin astea nu se pun tu le schimbi la 10.000 km ca pe consumabile ma scuzi ,sa sti ca si noi avem LOGAN si circulam pe meleagurile patriei noastre ,ce am enumerat mai sus se schimba datorita uzuri sau din alte motive sau poate tu ai o super masina facuta pe comanda la pitesti cu dedicatie ,sa lasam fazele ca influenteaza si stilul de mers la km tai le schimbi oricum ai merge .

Comment

• 13600. Kilometri facuti in proportie de aprox 50-50 la suta oras-afara orasului.
              sigpic

Comment

• azi am trecut pragul de 120.000 km
                sept 2007 - in afara de consumabile am schimbat 3 seturi de capede de bara si bascula dreapta
                per total multumit de dacia, singura buba ar fi punctele de rugina care au incept sa apara
                http://www.auplod.com/u/poudal5a95e.png

Comment

• Originally posted by lancer_kta View Post
                  sept 2007 - in afara de consumabile am schimbat 3 seturi de capede de bara...
                  In afara de cele initiale (echipare de fabrica), celelalte seturi nu au fost de origine?

Comment

• 1 set l-am schimbat in reprezentata, celelalte doua le-am achizitionat de la magazin auto (avea eltichetele "de origine")
                    http://www.auplod.com/u/poudal5a95e.png

Comment

• Originally posted by valentin2005 View Post
                      off topic :nu ma refeream la consumabile ,daca erai putin mai sincer puteai sa mai adaugi la km tai :discuri de frana ,amortizoare (cel putin alea pe fata ), ferodouri poate si un kit ambreiaj, numai punem distributia cu pompa de apa si rola intinzatoare curea accesorii ,si cine mai stie cate cauciucurii ai mai schimbat dar stai putin astea nu se pun tu le schimbi la 10.000 km ca pe consumabile ma scuzi ,sa sti ca si noi avem LOGAN si circulam pe meleagurile patriei noastre ,ce am enumerat mai sus se schimba datorita uzuri sau din alte motive sau poate tu ai o super masina facuta pe comanda la pitesti cu dedicatie ,sa lasam fazele ca influenteaza si stilul de mers la km tai le schimbi oricum ai merge .
                      Eu in 170k km nu am umblat la cutie. singurul schimb a fost uleiul. o singura data.
                      Pot spune ca frigiderul meu e ceva mai special, a fost facut pentru export, dar asta sincer nu cred ca inseamna alte metode de fabricatie

Comment

• @razvi crezi ca merita mistoul si alte de astea fumate :Eu in 170k km nu am umblat la cutie. singurul schimb a fost uleiul. o singura data.
                        Acum scuzele mele detinatorul acestui site este din timisoara ,poate iti permiti de astea !!!

Comment

• Per total am ~700000km, iar cu ultima masina (fabricata XII-2012) am 52000km.
                          sigpic

Comment

• Cam multe zerouri pe acolo. :-s
                            http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

Comment

• Am 24546 An2008

Comment

• Originally posted by ionescu liviu View Post
                                Cam multe zerouri pe acolo. :-s
                                Unde sunt multe zerouri? Ce vrei sa spui?
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google