Originally posted by Razvy
View Post
Cati km aveti in prezent facuti cu masina?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
Sa fie consumabile ???!!!!
Originally posted by sanduploiesti View PostAcum are 217000km, fara probleme.
Multumesc Rudy pentru ajutor!Sper ca acum a înțeles si valentin2005 ca nu am stat sa enumar cate filtre si plăcute am inlocuit.
Nu stiu cum de s-a gândit ca poate merge cineva atatia km fara sa înlocuiască consumabilele?
Comment
-
Originally posted by valentin2005 View Postoff topic :nu ma refeream la consumabile ,daca erai putin mai sincer puteai sa mai adaugi la km tai :discuri de frana ,amortizoare (cel putin alea pe fata ), ferodouri poate si un kit ambreiaj, numai punem distributia cu pompa de apa si rola intinzatoare curea accesorii ,si cine mai stie cate cauciucurii ai mai schimbat dar stai putin astea nu se pun tu le schimbi la 10.000 km ca pe consumabile ma scuzi ,sa sti ca si noi avem LOGAN si circulam pe meleagurile patriei noastre ,ce am enumerat mai sus se schimba datorita uzuri sau din alte motive sau poate tu ai o super masina facuta pe comanda la pitesti cu dedicatie ,sa lasam fazele ca influenteaza si stilul de mers la km tai le schimbi oricum ai merge .
Pot spune ca frigiderul meu e ceva mai special, a fost facut pentru export, dar asta sincer nu cred ca inseamna alte metode de fabricatie
Comment
Comment