49.000 Km ....masina este din septembrie 2005....fara probleme majore
Cati km aveti in prezent facuti cu masina?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Masina o am din August 2008. Este un Logan MCV Laureat dCi de 70 de cai. Am pana acum 37680 km, facuti 30% in oras si 70% in afara orasului. Pot sa spun ca nu am avut probleme deloc cu ea, am facut pana acum 2 revizii (le fac din 15000 in 15000) la Dacia, schimbare filtre (ulei, motorina, aer) si schimbul normal de ulei. Ulei am pus numai Elf Turbo Diesel 10w40. La a doua revizie am schimbat capacul de protectie de la proiectorul de ceata din partea stanga (partea soferului) si am avut si proiectorul cazut de la locul lui. S-a rezolvat. In rest probleme nu am avut deloc! Sunt foarte multumit de masina. Pot spune ca este o masina chiar peste asteptarile mele. Si la a doua revizie am cumparat si o sigla noua din fata ca de...traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.
Numai bine va doresc si sa ne conducem masinutele cat mai multi kilometrii!
Comment
-
96000 km masina e Ambition 1,6 mpi din 2005. Am schimabat doar bieletele si revizii.... benzina si forja! Foarte multumit de ea !
Comment
-
Originally posted by god View PostAm 19.000 km incepand cu 1 octombrie 2007 cand a ajuns pe mana mea(primul proprietar facuse fix 20.000 km din iunie 2006 pana cand am luat-o eu).
27.000 km facuti de mine de la 1 octombrie 2007 (masina avand facuti in total 47.000 km)ex-Logan Ambition 1.5 dci Iunie 2006/RIP Dec 2011
Dacia Duster Laureate 1.5 dci 110cp 4X4, ESP + whatever packs
Comment
-
Eu in 40 000km cat am acum nu am avut probleme cu masina,doar un rulment la una din fuzetele fata schimbat si asta pentru ca am schimbat suspensia...daca era cea stock a masinii sigur nu ceda nimic.
Sunt destul de fiabile si adaptate drumurilor proaste si pline de gropi din romania(parca am trai in evul mediu,suntem la anii lumina distanta fata de drumurile din europa ca franta,germania chiar si comparativ cu vecinii nostri unguri).
Comment
-
Originally posted by Adydum View Post10.000, nu e mult dar masina a facut o luna
Ce zice in cei 20 000:
Un bazait de releu / transformator in cabina. Cei de la dacia au zis ca face parte din sunetele "normale".
O mica trepidatie la 2 000 RPM in sarcina.
Parbriz crapat ( o mica pietricica)
In rest se tine bine 5,9 consum mediu (min 5.1, max 6.2 cu remorca).
Detalii consum http://www.spritmonitor.de/en/detail/338623.html
Imbunatatiri (sau mai bine zis adaugiri): Computer de bord cu consum instant, audio, carlig remorcare. Ma tot gandesc sa-i pun si pilot.
Comment
-
un numar frumos de km realizat ieriAttached FilesComputer, did we bring batteries?... Computer?...
Comment
Comment