Cati km aveti in prezent facuti cu masina?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Al meu 250.000 din 2005 si inca merge foarte bine.Cel cu cei mai multi km pe care il stiu,la 520.000 din 2005 in regim taxi a schimbat motorul(minca cam 1l ulei la 1000 km).E o chestie tare.
    Programari chei Logan - Resoftare Logan 1.4-1.6 si Solenza 1.4http://www.loganclub.ro/forum/showpo...&postcount=300

Comment

• Cand zici ca merge f bine, la ce te referi...?
      AI cumva o lista cu ce ai schimbat in tot acest timp?
      Ca al meu are numa zgomote suspecte, ca sa nu mai zic de greierasi, si nu are decat 30.000...
      Cred ca la 250.000 va fi cotet.
      Cand e vorba de bani, toti suntem de aceasi religie...

Comment

• 50000 km azi, din noiembrie 2007
        sigpic

Comment

• 68000 km,03.2006,am schimbat capetele de bara la 67900

Comment

• 111.000 km -- 29.11.2007...3 seturi de capete de bara , 2 pivotii si toate consumabilele schimbate in afara de gume
            Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• ieri 35000km, doar o pana si consumabile

Comment

• 98.000 km din februarie 2006, fara sa-i schimb nimic pana acum, ba am schimbat o conducta de plastic...atat
                sigpic

Comment

• 105.000 km, din mai 2005

Comment

• Maine face 50.000 km - iulie 2007. Schimbat doar consumabile. Nimic de obiectat.
                    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• 20000km, din noiembrie 2009 vedem la revizie ce schimbam, presupun ca placute de frana si discuri de frana, eventual rulment dreapta fata multumita drumurilor lui berceanu. caruia, pe aceasta cale, ii mai doresc o bascula de m@#$. in rest, no problem.
                      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• 26.000 de km din mai 2007. La ultima revizie mi-au schimbat cam multe consumabile. Dar daca asta-i politica firmei nu ai cu cine sa te certi.
                        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• 450 km din 18 mai pana acum

Comment

• 20100 km din noiembrie 2008 pana acum. Fara problem si sper ca in continuare sa nu avem niciunul dintre noi. Doar consumabile la prima revizie.

Comment

• Originally posted by Cristi_LCD View Post
                              26.000 de km din mai 2007. La ultima revizie mi-au schimbat cam multe consumabile. Dar daca asta-i politica firmei nu ai cu cine sa te certi.
                              care? cate? ..ca ma sperii....

Comment

• loganul meu are cu 2.000 km mai mult decat Ecuatorul . no problem so far...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google